GARMIN Tread - Overland Edition 010-02508-OM

1.299,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02508-OM
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

NEO 8’’ ΚΑΙ 10’’ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Δορυφορικός πλοηγός για όλα τα εδάφη, ανθεκτικός, με αδιαβροχοποίηση (IP67) διαθέτει μεγάλη πολύ φωτεινή οθόνη αφής 8’’ ή 10’’. Περιλαμβάνει βάση με μαγνητικό κλείδωμα και βεντούζα για ασφαλή πρόσδεση στο όχημα σας.
NEO ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ: Πλοήγηση σε μονοπάτια στροφή προς στροφή για να διασχίσετε χωματόδρομους και μονοπάτια χρησιμοποιώντας περιεχόμενο απο τον χάρτη Adventure Rpads and Trails απο το OSM. Επιπλέον το City Navigator για εξατομικευμένη δρομολόγηση για το μέγεθος και το βάρος του οχήματος σας.
ΝΕΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INREACH: Μείνετε σε επικοινωνία απο οπουδήποτε με παγκόσμια δορυφορική επικοινωνία, αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων και SOS. Απαιτείται ενεργεί δορυφορική συνδρομή. Υπόκειται σε κανόνες και περιορισμους σε ορισμένες περιοχές.
ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ: Προφορτωμένοι τοπογραφικοί χάρτες με εδάφη σε 3D για Ευρώπη, Αφρική περιλαμβάνοντας το Tracks4Africa και Μέση Ανατολή. Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία είναι τώρα διαθέσιμες για δωρεάν λήψη απο το garmin.com/express.
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ BIRDSEYE: Δείτε αεροφωτογραφίες τοπίων με την δορυφορική απεικόνιση BirdsEye. χωρίς συνδρομή απευθείας στην συσκευή σας για λήψη.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ: Προφορτωμένα σημεία ενδιαφέροντος iOverlander (POls), ACSI, Campercontact και Trailer’s PARK ώστε να μην χρειάζεται σήμα τηλεφωνίας για να βρείτε τα καλύτερα σημεία για διανυκτέρευση.
ΝΕΟ GROUP RIDE MOBILE: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Tread στο συμβατό σας smartphone για να εντοπίσετε μέχρι 20 φίλους χρησιμοποιώντας το Group Ride Mobile.
ΝΕΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ: Κατεβάστε την βελτιωμένη εφαρμογή Tread στο συμβατό σας smartphone για να συγχρονίζετε τα δεδομένα του ταξιδιού σας σε όλες τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας το νέο Easy Route Planner για να σχεδιάσετε πορείες με τους ίδιους χάρτες, προφίλ οχήματος και οδικές προτιμήσεις που έχετε στην συσκευή Tread. Μπορείτε επίσης να εισάγετε και να μοιραστείτε αρχεία GPX των αγαπημένων σας διαδρομών και να έχετε ενημέρωση καιρού σε πραγματικό χρόνο.
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: Ενσωματωμένο αλτίμετρο, βαρόμετρο, πυξίδα, μετρήσεις pitch&roll για πλοήγηση σε απαιτητικά εδάφη.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Αντιστοιχίστε το Tread με το κουτί ψηφιακού διακόπτη Garmin PowerSwitch (πωλείται χωριστά) για να ενεργοποιήσετε τον
έλεγχο απο την οθόνη των αξεσουάρ των 12-volt του οχήματος σας όπως φώτα σε μπάρα, SOS κ.α.


Η συσκευασία περιλαμβάνει: Tread - Overland Edition ή XL,
βάση βεντούζας, καλώδιο τροφοδοσίας οχήματος, βάση με μαγνητικό κλείδωμα, καλώδιο USB-C και οδηγίες χρήσεις.

Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας Garmin
***Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02508-OM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Εξερευνήστε το άγνωστο με τα Tread –Overland Editions, το δορυφορικό πλοηγό για όλα τα εδάφη που διαθέτει φωτεινή οθόνη σε 8 ή 10 ίντσες κατασκευασμένη για κάθε τύπο εξόρμησης. Απολαύστε την πλοήγηση σε μονοπάτια στροφή προς στροφή για να διασχίζετε χωματόδρομους και μονοπάτια με επιπλέον εξατομικευμένη δρομολόγηση οδών για το μέγεθος και το βάρος του οχήματος σας. Ο δορυφορικός πλοηγός περιλαμβάνει προφορτωμένους τοπογραφικούς χάρτες και σημεία ενδιαφέροντος iOverlander™, ώστε να μην χρειάζεστε να ψάχνετε σηματοδότηση στον δρόμο για τα πιο καλά σημεία διανυκτέρευσης. Με ενεργή δορυφορική συνδρομή, η ενσωματωμένη τεχνολογία inReach® σας προσφέρετε δορυφορική επικοινωνία, αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων, διαμοιρασμό τοποθεσίας και διαδραστικό SOS . Συνδέστε τη συσκευή σας με την εφαρμογή Tread® στο συμβατό σας smartphone για να εντοπίζετε μέχρι και 20 φίλους χρησιμοποιώντας την λειτουργία Group Ride Mobile , συγχρονίστε τα δεδομένα ταξιδιού σε όλες τις συσκευές, το προφίλ του οχήματος και τη δρομολόγηση που έχετε στην συσκευή Tread και σχεδιάστε διαδρομές με τους ίδιους χάρτες.
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...