GARMIN DriveCam 76 με Ευρώπη 010-02729-LM

489,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02729-LM
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

NEO ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ 7”: Ευανάγνωστη, υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 7” ιντσών που διευκολύνει την παρακολούθηση της προτεινόμενης διαδρομή. Περιλαμβάνει ενημερώσεις χαρτών και λεπτομερείς οδικούς χάρτες Ευρώπης και Νότιας Αφρικής.

NEO ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ DASH CAM: Η ενσωματωμένη dash cam λειτουργεί ως αυτόπτης μάρτυρας πίσω από το τιμόνι. Καταγράφει συνεχώς τη διαδρομή σας και αποθηκεύει αυτόματα τα βίντεο συμβάντων. Τα δεδομένα του GPS δείχνουν πότε και πού συνέβη το γεγονός και η προεγκατεστημένη κάρτα μνήμης σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το άνοιγμα του.

NEO ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ: Τα αποθηκευμένα βίντεο αυτόματα αποθηκεύονται με ασφάλεια στο online Vault στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Garmin Drive™ στο συμβατό σας smartphone. Απαιτείται ενεργή σύνδεση με Wi-Fi®.

NEO ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Για επαυξημένη επίγνωση του οδηγού, λαμβάνει ειδοποιήσεις για οδήγηση πολύ κοντά σε προπορευόμενο όχημα ή αν το όχημα αποκλίνει από την λωρίδα του. ορισμένες συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν την λειτουργία ειδοποιήσεων, για λεπτομέρειες δείτε Garmin.com/warnings.

NEO ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ GARMIN: Συνδέστε ασύρματα τον δορυφορικό πλοηγό με τις κάμερες οπισθοπορείας της Garmin BC™ 50 ή BC™ 40 για να βλέπετε πίσω από το όχημα σας στην όπισθεν.

ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ HANDS- FREE: Χρησιμοποιήστε τη φωνητική υποβοήθηση Garmin για να πείτε στον δορυφορικό πλοηγό που θέλετε να πάτε (δεν υποστηρίζεται σε όλες τις γλώσσες) και συνδέστε τον με το συμβατό σας smartphone μέσω BLUETOOTH®  για να κάνετε και να λαμβάνετε κλήσεις ενώ τα χέρια σας είναι στο τιμόνι.

ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ: Όταν συνδέσετε την εφαρμογή Garmin Drive στον δορυφορικό πλοηγό σας μπορεί να σας δείξει σε πραγματικό χρόνο κίνηση, καιρό, τιμές καυσίμων και έξυπνες ειδοποιήσεις.

TRIPADVISOR ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ: Δείτε αξιολογήσεις ταξιδιωτών για ξενοδοχεία, εστιατόρια, αξιοθέατα στην διαδρομή σας αλλά και κοντά στον προορισμό σας.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ: Η δρομολόγηση περιβαλλοντικών ζωνών σας καθοδηγεί και σας ενημερώνει για τις περιβαλλοντικές ζώνες στην διαδρομή σας.

ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με Wi-Fi® κάνει τις ενημερώσεις χαρτών και λογισμικού εύκολες χωρίς την χρήση υπολογιστή.

1Απαιτείται smartphone με τεχνολογία Bluetooth® (πωλείται χωριστά).
2Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Garmin Drive σε συμβατό smartphone με Bluetooth και GPS (πωλείται χωριστά).
  Δείτε Garmin.com/driveapp για λεπτομέρειες. Το Garmin Drive Cam 76 είναι συμβατό μόνο με την εφαρμογή Garmin SmartphoneLink

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Garmin DriveCam 76
- Βάση βεντούζας, προεγκατεστημένη 16GB microSD™ card
- Καλώδιο τροφοδοσίας οχήματος
- Οδηγίες χρήσης

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02729-LM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Προσθέστε ένα επιπλέον αυτόπτη μάρτυρα στην οδήγηση σας με τον δορυφορικό πλοηγό με GPS Garmin DriveCam 76 με ενσωματωμένη dash cam1. Καταγράφει και αποθηκεύει συνεχώς βίντεο των συμβάντων που ανιχνεύει. Τα βίντεο αποθηκεύονται αυτομάτως στο ασφαλές online Vault για να τα δείτε και να τα μοιραστείτε αργότερα μέσω της εφαρμογής Garmin Drive™ στο συμβατό σας smartphone. Η φωνητική υποβοήθηση της Garmin σας επιτρέπει να πείτε στον δορυφορικό σας πλοηγό που να πάτε και η ξεκάθαρη οθόνη 7” ιντσών σας δείχνει τον δρόμο. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα οδικά σας ταξίδια με δρομολόγηση περιβαλλοντικών ζωνών, αξιολογήσεις ταξιδιωτών TripAdvisor® και πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε κίνηση, καιρό και τιμές καυσίμων όταν το συνδέσετε με την εφαρμογή Garmin Drive.


Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας 
*** Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...