GARMIN DriveSmart 76 MT-S με Ευρώπη 010-02470-LM

269,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02470-LM
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Απλοποιήστε κάθε διαδρομή με τη σειρά συσκευών δορυφορικής πλοήγησης Garmin DriveSmart™ 66/76/86. Χρησιμοποιήστε τις φωνητικές εντολές για να πλοηγηθείτε στον προορισμό σας. Οι φωτεινές οθόνες 6”, 7” ή 8” υψηλής ανάλυσης σας δείχνουν το δρόμο με ενημερώσεις χαρτών Ευρώπης και επιπλέον περιβαλλοντικές ζώνες και ειδοποιήσεις για πιθανούς κινδύνους στη διαδρομή. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα ταξίδια σας με αξιολογήσεις ταξιδιωτών στο Tripadvisor® και εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος Foursquare®.

ΕΥΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΘΟΝΗ: Δείτε εύκολα την πορεία σας με οθόνες 6,7 ή 8'' υψηλής ανάλυσης. Το μοντέλο 8'' μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια και κάθετα για να βλέπετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον δρόμο μπροστά σας.
ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ: Η πλοήγηση σε περιβαλλοντικές ζώνες1 σας δίνει καθοδήγηση όταν συναντάτε περιβαλλοντικές ζώνες στην πορεία σας.
ΚΛΗΣΕΙΣ HANDS-FREE ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ: Πραγματοποιήστε κλήσεις hands-free όταν συνδέεται το συμβατό σας smartphone με bluetooth. Οι εύχρηστες φωνητικές εντολές σας βοηθάνε να ορίσετε τον προορισμό σας.
ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ROAD TRIP: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα ταξίδια σας με αξιολόγήσεις ταξιδιωτών Tripadvisor για εστιατόρια, ξενοδοχεία και αξιοθέατα στην πορεία σας και με δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος Foursquare.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ: Λάβετε ειδοποιήσεις για επερχόμενες μεταβολές του ορίου ταχύτητας , απότομες στροφές και άλλους πιθανούς κινδύνους στην πορεία σας για να σας βοηθήσουν να οδηγείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια αυξάνοντας την επίγνωση της κατάστασης2
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ: Αποκτήστε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε πληροφορίες κίνησης, καιρού, τιμές καυσήμων και έξυπνες ειδοποιήσεις οταν συνδέετε τη συσκευή πλοήγησης με το smartphone σας που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Garmin Drive™.
ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ALEXA: Με ενσωματωμένη την Alexa, μπορείτε να ζητήσετε να ακούσετε μουσική, ηχητικά βιβλία, τις ειδήσεις και πολλά άλλα- ενώ έχετε τα χέρια σας στο τιμόνι και τα μάτια σας στον δρόμο (Μόνο στις εκδόσεις Alexa, υποστηρίζει μόνο Αγγλικά και Γερμανικά) 
ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi επιτρέπει εύκολες ενημερώσεις χαρτών και λογισμικού χωρίς να απαιτείται υπολογιστής.
ΔΙΠΛΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ: Χρησιμοποιήστε το καλώδιο τροφοδοσίας οχήματος USB-C σε USB-A για τη συμβατή σας συσκευή πλοήγησης Garmin ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να φορτίσετε ένα τηλέφωνο, ένα tablet ή άλλη συσκευή που χρειάζεται ρεύμα στην πορεία σας. (Μονο η συσκευή Alexa έρχεται με δυο θύρες USB)

1Απαιτείται smartphone με τεχνολογία Bluetooth® (πωλείται χωριστά)
2Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Garmin Drive σε συμβατό smartphone με Bluetooth και GPS (πωλείται χωριστά).
Δείτε Garmin.com/driveapp για λεπτομέρειες. Το Garmin Drive 52 είναι συμβατό μόνο με την εφαρμογή Garmin SmartphoneLink

Περιλαμβάνει:: Garmin DriveSmart, βάση αυτοκινήτου με βεντούζα, καλώδιο τροφοδοσίας αυτοκινήτου (USB-C σε USB-A) , 
αντάπτορας CLA και οδηγίες. Το DriveSmart 86 περιλαμβάνει καλώδιο τροφοδοσίας αυτοκινήτου με δέκτη πληροφοριών κίνησης


Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας Garmin
***Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02470-LM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Garmin DriveSmart 76 MT-S με Ευρώπη 010-02470-LM
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...