GARMIN BC 50 Series Ασύρματη Κάμερα Οπισθοπορείας with Night Vision 010-02610-00

299,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02610-00
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

NEO ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΜΕΡΑΣ: Ευκρινής ανάλυση κάμερας μέχρι 720p HD, σας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι βρίσκεται πίσω από το όχημα σας όταν κάνετε όπισθεν. Συνδέεται ασύρματα με τον συμβατό σας δορυφορικό πλοηγό Garmin.

NEO ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΡΑΣΗ: Μόνο η BC 50 με νυχτερινή όραση διαθέτει την τεχνολογία NightGlo™, φωτίζει αυτό που έχει σημασία πίσω από το όχημα σας για εξαιρετική ορατότητα τη νύχτα.

NEO ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΕΥΡΟΣ: Το μεγάλο εύρος εκπομπής (15 μέτρα) κάνει αυτή την κάμερα οπισθοπορείας ιδανική για όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων ημιφορτηγών, τροχόσπιτων και trailer.

NEO ΕΥΡΥ ΠΕΔΙΟ ΘΕΑΣΗΣ: Ευρύ πεδίο θέασης 160 μοιρών που σας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι βρίσκεται πίσω από το όχημα σας.

NEO ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Ανθεκτικός, μικρός σχεδιασμός και αδιαβροχοποίηση IP671 σημαίνει ότι η  BC 50 μπορεί να αντέξει την βροχή, το χιόνι και τις δύσκολες οδικές συνθήκες.

NEO ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ: Προαιρετικό καλώδιο επέκτασης 15 μέτρων (πωλείται χωριστά) και προσδίδει στο εύρος αναμετάδοσης μέχρι 30 μέτρα για μεγαλύτερα οχήματα και ρυμουλκούμενα.

ΠΗΓΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: Απαιτεί σύνδεση σε πηγή τροφοδοσίας 12- ή 24-volt, όπως τα φώτα οπισθοπορείας του οχήματος σας. Συστήνεται επαγγελματική εγκατάσταση

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας BC 50
- Βάση τοποθέτησης στις πινακίδες
- Ασύρματος αναμεταδότης και Καλώδιο τροφοδοσίας
- Υλικά τοποθέτησης 
- Οδηγίες χρήσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02610-00
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Η σειρά των ασύρματων καμερών οπισθοπορείας BC™ 50 σας βοηθάει να κάνετε όπισθεν με σιγουριά, ακόμα και όταν κάνετε μανούβρες με μακρύτερα οχήματα ή ρυμουλκά. Με ανάλυση HD και ευρύ πεδίο θέασης, αυτή η κάμερα σας βοηθάει να βλέπετε ξεκάθαρα τι βρίσκεται πίσω από το όχημα σας. Είτε κάνετε όπισθεν με το τρέιλερ στη γλίστρα, είτε με το τροχόσπιτο σας στο πάρκινγκ, είτε κάνετε όπισθεν με το ημιφορτηγό σας στην ράμπα φόρτωσης, το μεγάλο εύρος εκπομπής 15 μέτρων, σας επιτρέπει να βλέπετε ακριβώς που πάτε στο συμβατό σας δορυφορικό πλοηγό. Η κάμερα οπισθοπορείας BC 50 με νυχτερινή όραση σας προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και στο σκοτάδι με τον φωτισμό NightGlo™.


Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας
*** Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...