GARMIN CamperCam 795 με Ευρώπη & Νότια Αφρική 010-02728-OM

599,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02728-OM
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

NEO ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ 7”: Ευανάγνωστη, υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 7” ιντσών που διευκολύνει στην παρακολούθηση της προτεινόμενης διαδρομή. Περιλαμβάνει ενημερώσεις χαρτών και λεπτομερείς οδικούς χάρτες Ευρώπης και Νότιας Αφρικής.

NEO ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ BIRDSEYE: Παρουσιάζουμε τον κορυφαίο στην βιομηχανία σχεδιασμό άφιξης με αυτόματη δορυφορική απεικόνιση BirdsEye που εμφανίζει υψηλής ανάλυσης αεροφωτογραφίες του προορισμού σας, συμπεριλαμβανομένων σημείων στάθμευσης και κατασκήνωσης για τροχόσπιτα, ώστε να έχετε ομαλή άφιξη στον προορισμό σας.

NEO ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΣΗΜΕΙΑ: Ανακαλύψτε τα καλύτερα σημεία στη διαδρομή σας με τις προτάσεις Trendy Place και εμπλουτίστε τα ταξίδια σας με συστάσεις για τοπικά μαγαζιά και συναρπαστικές δραστηριότητες για να δοκιμάσετε κοντά από την τρέχουσα τοποθεσία σας.

NEO ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ MICHELIN®: Ο προφοτρωμένος πράσινος οδηγός από τη MICHELIN® που περιλαμβάνει φωτογραφίες, λεπτομερείς περιγραφές και αξιολογήσεις σας ενημερώνει αν αξίζει να κάνετε μια στάση.

NEO ΠΟΡΕΙΕΣ ROADTRIP: Σας δίνει προτάσεις για πιο περιπετειώδη ταξίδια ή γραφικές διαδρομές.

NEO ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ: Η δρομολόγηση περιβαλλοντικών ζωνών σας καθοδηγεί και σας ενημερώνει για τις περιβαλλοντικές ζώνες στην διαδρομή σας.

NEO ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗΣ DASH CAM: Το CamperCam 795 διαθέτει μια ενσωματωμένη dash cam2 η οποία  λειτουργεί ως αυτόπτης μάρτυρας πίσω από το τιμόνι. Καταγράφει συνεχώς την διαδρομή σας και αποθηκεύει αυτόματα τα βίντεο συμβάντων. Τα αποθηκευμένα βίντεο μεταφέρονται αυτόματα στο ασφαλές Online Vault για να τα δείτε και να τα μοιραστείτε αργότερα.

NEO ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ: Για επαυξημένη επίγνωση του οδηγού, λάβετε ειδοποιήσεις για οδήγηση πολύ κοντά σε προπορευόμενο όχημα ή αν το όχημα αποκλίνει από τη λωρίδα του. Ορισμένες συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν την λειτουργία ειδοποιήσεων, για λεπτομέρειες δείτε Garmin.com/warnings. (CamperCam 795 μόνο).

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΈΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Έχετε εξατομικευμένη δρομολόγηση Camper με βάση το μέγεθος και το βάρος του οχήματος σας ή του τρέιλερ και λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα ύψη σε γέφυρες, περιορισμούς βάρους, απότομες στροφές και κλίσεις και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ CAMPER: Απολαύστε τον προφορτωμένο κατάλογο με χώρους στάθμευσης και υπηρεσίες για camper από τα ACSI™, Campercontact™, Trailer’s PARK™  και τις αξιολογήσεις ταξιδιωτών Tripadvisor®.

ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ: Όταν συνδέεται με την εφαρμογή Garmin Drive, ο πλοηγός σας μπορεί να σας δείξει σε πραγματικό χρόνο κίνηση, καιρό, τιμές καυσίμων και έξυπνες ειδοποιήσεις.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ GARMIN: Συνδέστε ασύρματα κάμερες οπισθοπορίας Garmin για να βλέπετε πίσω από το όχημα σας στην όπισθεν. Είναι επίσης συμβατό με το κουτί ψηφιακών διακοπτών Garmin PowerSwitch™ για έλεγχο των ηλεκτρονικών του οχήματος σας με 12-volt όπως φώτα, ανεμιστήρες και άλλα (πωλούνται χωριστά).

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- CamperCam 795
- Βάση με βεντούζα
- Καλώδιο τροφοδοσίας οχήματος
- Προεγκατεστημένη κάρτα microSD™ 16GB
- CLA αντάπτορας
- Οδηγίες χρήσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02728-OM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Σχεδιάστε να φτιάξετε αναμνήσεις με τους δορυφορικούς πλοηγούς Garmin Camper 795 και CamperCam 795. Λάβετε προσαρμοσμένη δρομολόγηση για το μέγεθος και το βάρος του τροχόσπιτου σας - με ειδοποιήσεις για απότομες κλίσεις, στροφές και άλλα. Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν κατάλογο με χώρους στάθμευσης και υπηρεσίες για τροχόσπιτα και δείτε προτάσεις για τα καλύτερα σημεία στη διαδρομή σας αλλά και δραστηριότητες για να δοκιμάσετε κοντά στον προορισμό σας. Επιπλέον, απολαύστε δορυφορική απεικόνιση BirdsEye, η οποία προβάλει ζωντανές αεροφωτογραφίες για να σας βοηθήσει να έχετε μια ομαλή άφιξη στον χώρο στάθμευσης ή κατασκήνωσης. Η έκδοση CamperCam 795 ενσωματώνει μια dash cam² που λειτουργεί ως αυτόπτης μάρτυρας στην περιπέτεια σας. Καταγράφει συνεχώς και αποθηκεύει βίντεο των συμβάντων που εντοπίζει και η κάμερα ενεργοποιεί ειδοποιήσεις για εμπρόσθια σύγκρουση και απόκλιση από την λωρίδα κυκλοφορίας για επαυξημένη επίγνωση κατάστασης. Δείτε και μοιραστείτε εύκολα τα σημαντικά βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Drive™ στο smartphone σας.


Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας
*** Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...