NITECORE Φακός Led Glow-In-The-Dark 300lum TIKI GITD

34,00 €
Κωδικός μοντέλου: TIKI GITD
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 ευρω
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΦΑΚΟΣ LED NITECORE TIKI GITD, Glow-In-The-Dark, 300 lumens

-Φακός μπρελόκ με μοντέρνο σχεδιασμό που στην συγκεκριμένη έκδοση Λάμπει στο Σκοτάδι. Ελαφρύς 12g, Πανίσχυρος 300 Lumens, Με Τρεις πηγές φωτισμού, Επαναφορτιζόμενος από θύρα USB
-Φωσφορίζον κέλυφος. Ο TIKI GITD θα φωσφορίζει στο σκοτάδι αφού φωτιστεί για ένα δευτερόλεπτο από Υπεριώδες ακτινοβολία (UV) ή από το Ηλιακό φως.
-Μικρό σώμα ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Με το διάφανο και παγωμένο σώμα, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυκαρβονικό (PC V0) υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροναυπηγική βιομηχανία και την βιομηχανία των ηλεκτρονικών, ο TIKI GITD εξασφαλίζει άνετο και σταθερό κράτημα και εξυπηρετεί ως ένα πολύ μικρό και ελαφρύ φουτουριστικό gadget.
-Πολύ ελαφρύ περίπου 12g και πολύ μικρό μέγεθος δακτύλου μήκος 55mm διάμετρος κεφαλής 14,7mm
-300 Lumens "κλεισμένα" σε ένα πολύ μικρό σώμα. Ο TIKI GITD ενσωματώνει ένα κεντρικό LED OSRAM P8 με έναν ολοκληρωμένο αντανακλαστικό κάτοπτρο ώστε να αποδίδει μία ομοιόμορφη και απαλή δέσμη.
-Πολυχρηστικοί δευτερεύοντες φωτισμοί. Διαθέτει ένα Λευκό LED υψηλού CRi  και ένα υπεριώδες LED (UV) με ισχύ 500mW και μήκος κύματος 365nm
-Το λευκό βοηθητικό LED υψηλού CRi μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτισμός για το διάβασμα ή ως μικρό φωτιστικό για την κατασκήνωση. Ο φωτισμός υψηλού CRi  είναι ικανός να αποκαλύπτει το πραγματικό χρώμα των αντικειμένων και είναι ιδανικός για φωτισμός κοντινών αποστάσεων
-CRI = Δείκτης απόδοσης χρώματος . Η μέτρηση φωτισμού CRI έχει ένα εύρος από το 0 έως το 100 . Όσο υψηλότερη είναι η μέτρηση τόσο ικανότερος είναι ο φωτισμός να αναδείξει τα φυσικά χρώματα. Ο TIKI GITD ενσωματώνει ένα λευκό βοηθητικό LED υψηλού CRi με βαθμό πάνω από 90 .
-Το υπεριώδες (UV) δευτερεύον LED έχει την δυνατότητα να προκαλεί φωσφορισμό στα υλικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων επίσημων εγγράφων, σε χημικού ελέγχους κ.α.
-Άμεση πρόσβαση στην πιο ισχυρή ένταση φωτισμού. Όταν ο φακός είναι απενεργοποιημένος, πιέστε και κρατήστε πατημένο τον διακόπτη ισχύος για να μεταβείτε στην πιο ισχυρή ένταση φωτισμού του κύριου λευκού LED. Απελευθερώστε τον διακόπτη για να τον απενεργοποιήσετε.
-Διπλό πάτημα για μόνιμη ενεργοποίηση

Ενεργοποίηση: Όταν ο φακός είναι απενεργοποιημένος πιέστε δύο φορές τον διακόπτη ισχύος για να μεταβείτε στην πιο χαμηλή ένταση φωτισμού του κεντρικού λευκού LED.
Απενεργοποίηση: Όταν ο φακός είναι ενεργοποιημένος, πιέστε παρατεταμένα τον διακόπτη ισχύος για να τον απενεργοποιήσετε.
Όταν ο φακός είναι ενεργοποιημένος, σύντομα πατήματα του διακόπτη ισχύος αλλάζουν την ένταση φωτισμού κυκλικά με την ακόλουθη σειρά Πολύ Χαμηλή > Χαμηλή > Μεσαία > Υψηλή

-Προστασία από ατυχή ενεργοποίηση. Ο σχεδιασμός για την ενεργοποίηση του φακού με διπλό γρήγορο πάτημα, προστατεύει από ατυχή ενεργοποίηση του φακού όταν π.χ. βρίσκεται μέσα σε τσάντα.
-Με τριπλό γρήγορο πάτημα του διακόπτη ενεργοποιούνται οι βοηθητικοί φωτισμοί . Όταν ένας από τους βοηθητικούς φωτισμούς είναι ενεργοποιημένος, πιέζετε σύντομα τον διακόπτη ισχύος για να αλλάξετε βοηθητικό φωτισμό με την ακόλουθη σειρά: UV > Λευκός βοηθητικός φωτισμός σταθερά αναμμένος > Προειδοποιητικό αναβόσβημα λευκού βοηθητικού φωτισμού.
-Όλες οι λειτουργίες του φακού επιτυγχάνονται από έναν διακόπτη. Πολύ Χαμηλή ένταση 1lumen > Xαμηλή Ένταση 15Lumens > Μεσαία Ένταση 60Lumens > Υψηλή ένταση 300Lumens. Λευκός φωτισμός κεντρικού LED > Υπεριώδες Φωτισμός βοηθητικού LED > Λευκός φωτισμός υψηλού CRi βοηθητικού LED
-Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion) 130mAh έχει συγκρίσιμη απόδοση με μία αλκαλική μπαταρία μεγέθους ΑΑΑ. Ο Χρόνος λειτουργίας μπορεί να φθάσει και τις 40 ώρες.
-Κατά την διάρκεια της επαναφόρτισης, μια  μπλε ενδεικτική λυχνία που βρίσκεται κάτω από τον διακόπτη θα είναι μόνιμα αναμμένη για να ενημερώνει τον χρήστη. Όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, η ενδεικτική λυχνία φόρτισης θα σβήσει.

Πολλαπλές ασφαλιστικές δικλίδες κατά την φόρτιση
- Προστασία υπερβολικής φόρτισης
- Προστασία υπερβολικής αποφόρτισης
- Προστασία βραχυκυκλώματος

-Διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία διακοπής του ρεύματος (APC). Με αυτήν την τεχνολογία η κατανάλωση ρεύματος κατά την αναμονή είναι μόνο 1μΑ με αποτέλεσμα ο φακός να μπορεί να μείνει σε αναμονή για 365 ημέρες !
-Το κάλυμμα της θύρας φόρτισης παρέχει εξαιρετική προστασία από το νερό και την σκόνη. Έχει βαθμολογηθεί με IP66
-Εάν συνδεθεί σε μία σταθερή πηγή ενέργειας μπορεί να μείνει συνεχόμενα αναμμένος.
-Ο συμπαγής δακτύλιος στο πίσω μέρος είναι πολύ ισχυρός και μπορεί να αντέξει βάρος έως και 30 κιλά.

Γενικά χαρακτηριστικά

- Ενσωματώνει ένα LED OSRAM P8 με μέγιστη ισχύ 300 Lumens
- Ενσωματώνει ένα βοηθητικό λευκό LED υψηλού CRi (CRI>90 / Θερμοκρασία χρώματος 4500Κ) και ένα βοηθητικό υπεριώδες (UV) LED με ισχύ 500mAh με μήκος κύματος 365nm
- Το κεντρικό λευκό LED διαθέτει ένα ανακλαστήρα που παρέχει ομαλό και ομοιόμορφο φωτισμό.
- Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Ιόντων λιθίου (li-ion)
- Ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης μπαταριών ιόντων λιθίου (Li-ion) με θύρα φόρτισης USB
- Εξελιγμένη τεχνολογία διακοπής ρεύματος (APC) για πολύ χαμηλή κατανάλωση κατά την αναμονή.
- Περιβάλλον λειτουργίας σχεδιασμένο για χειρισμό με το ένα χέρι, ελέγχει τα τρία επίπεδα φωτισμού με έναν διακόπτη.
- Η κεφαλή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με εξαιρετική ικανότητα διάχυση της θερμοκρασίας.
- Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά πολυκαρβονικά υλικά PC (V0) και φωσφορίζων κέλυφος που φωτίζει το βράδυ αφού έχει φωτιστεί πριν.
- Είναι βαθμολογημένος με IP 66
- Ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1 μέτρο ύψος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου TIKI GITD
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Nitecore Φακός Led Tiki Gitd 300 lum
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...