NEBO Powerbank 5K NEB-PBK-0031-G

22,90 €
Κωδικός μοντέλου: NEB-PBK-0031-G
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 ευρω
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μην αφήνετε μια άδεια μπαταρία να σας καθυστερεί. Ζήστε την εμπειρία της ελευθερίας του να παραμένετε φορτισμένοι με το NEBO 5.000mAh Power Bank. Είτε βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, είτε σε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, είτε απλά πλοηγείστε στην καθημερινότητά σας, αυτό το power bank σας καλύπτει.

Με μια ισχυρή μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh, το NEBO Power Bank σας εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε φορτισμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Διατηρήστε τα smartphones, τα tablet, τα ακουστικά σας και πολλά άλλα με ενέργεια και έτοιμα για δράση.

Το NEBO Power Bank διαθέτει δύο θύρες USB-A, διευκολύνοντας την ταυτόχρονη φόρτιση πολλών συσκευών. Μοιραστείτε την ενέργεια με τους φίλους και την οικογένεια ή φορτίστε το τηλέφωνο και το tablet σας ταυτόχρονα, και όλα αυτά με αστραπιαία ταχύτητα.

Πείτε αντίο στην αργή επαναφόρτιση. Η θύρα USB-C PD (Power Delivery), είναι η απόλυτη λύση για όσους έχουν κουραστεί από την αργή επαναφόρτιση. Αποχαιρετήστε την απογοήτευση της πολύωρης αναμονής για τη φόρτιση του power bank σας. Με τη θύρα USB-C PD, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορη επαναφόρτιση όπως ποτέ άλλοτε.

Λεπτό και κομψό, το NEBO Power Bank είναι σχεδιασμένο για μέγιστη φορητότητα. Βάλτε το στην τσέπη, την τσάντα ή το σακίδιό σας και πάρτε το μαζί σας όπου κι αν πάτε. Μείνετε εφοδιασμένοι με ενέργεια κατά τη μετακίνησή σας, κατά τη διάρκεια υπαίθριων περιπετειών ή ταξιδεύοντας στον κόσμο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
- Ένδειξη επιπέδου ισχύος
- Δύο θύρες εξόδου USB-A
- Θύρα USB-C PD (Power Delivery)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
- Πλευρικό κουμπί ON/OFF

ΑΞΕΣΟΥΑΡ
- Καλώδιο USB-A σε USB-C

ΜΠΑΤΑΡΙΑ
- Τροφοδοτείται από ιόντων λιθίου 5.000mAh

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ
- 2-3 ώρες

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
- Βάρος: 106g
- (L) 98mm x (W) 63mm x (H) 13mm

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου NEB-PBK-0031-G
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Nebo 5K Powerbank NEB-PBK-0031-G
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.
Loading...