NEBO Assist Air Jump Starter Air Compressor NEB-PBK-0004-G

229,90 €
Κωδικός μοντέλου: NEB-PBK-0004-G
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι νεκρές μπαταρίες αυτοκινήτων και τα σκασμένα ελαστικά είναι απροσδόκητα και ενοχλητικά. Η εκκίνηση ενός οχήματος με άλμα ή η αλλαγή ενός σκασμένου ελαστικού στην άκρη του δρόμου μπορεί να είναι εκφοβιστική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Το NEBO® Assist™ Air Jump Starter σας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβετε ανεξάρτητα τον έλεγχο της κατάστασης με το πλεονέκτημα χρησιμότητας 4 σε 1, παρέχοντας εκκίνηση με εκκίνηση, φούσκωμα, φόρτιση και φως.

Με ισχύ 1500 αμπέρ, μπορείτε να κάνετε με σιγουριά εκκίνηση με άλμα σε οποιαδήποτε μπαταρία αυτοκινήτου, SUV, 4x4, φορτηγού ή ναυτιλιακής μπαταρίας 12 volt και είναι κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης 8L & ντίζελ 4L. Η έξυπνη τεχνολογία είναι ενσωματωμένη απευθείας στον σχεδιασμό που δεν επιτρέπει σφάλματα, έτσι ώστε τα καλώδια βραχυκυκλώματος να είναι σπινθηριστικά, διατηρώντας σας ασφαλείς με την τελευταία λέξη της έξυπνης μπαταρίας και την πατενταρισμένη προστασία φόρτισης.

Ο οδηγός εκκίνησης 3 βημάτων είναι βολικά τυπωμένος απευθείας στην τσάντα αποθήκευσης μικροϊνών, ώστε να είναι διαθέσιμος όταν τον χρειάζεστε.

Το NEBO Assist Air είναι επίσης επαναφορτιζόμενο με USB-C και λειτουργεί και ως φορητή τράπεζα ενέργειας για την επαναφόρτιση συσκευών με τροφοδοσία USB, όπως smartphones ή tablet, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο προβολέα, ώστε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην άκρη του δρόμου.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
- Λειτουργία φόρτισης μέσω περάσματος (Η δυνατότητα φόρτισης της μονάδας και μιας συσκευής ταυτόχρονα).
- Ψηφιακή ένδειξη ισχύος
- Θύρα εκκίνησης άλματος 1500Α
- Θύρα αμφίδρομης φόρτισης USB-C (Power Delivery)
- Συμπιεστής αέρα 120psi
- Φως 3 λειτουργιών

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
- Κουμπί ON/OFF

ΑΞΕΣΟΥΑΡ
- Προσαρμογέας USB-C σε USB-A
- Καλώδια βραχυκυκλώματος
- Επέκταση εύκαμπτου σωλήνα αέρα
- Κιτ ακροφυσίων αέρα
- Φορτιστής αυτοκινήτου 12v
- Θήκη αποθήκευσης

ΜΠΑΤΑΡΙΑ
- Τροφοδοτείται από Li-ion 15,000mAh

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ
- 3-4 ώρες

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
- Βάρος: 1.150g
- (L) 242mm x (W) 118mm x (H) 49mm

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου NEB-PBK-0004-G
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
Χτισμένο σωστά, ο σχεδιασμός που προστατεύει από σφάλματα, έτσι ώστε τα καλώδια βραχυκυκλώματος να είναι ανθεκτικά σε σπινθήρες, διατηρώντας σας ασφαλείς με την τελευταία λέξη της έξυπνης μπαταρίας.
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.
Loading...