GERBER Suspension NXT Compact Black 30-001778

64,90 €
Κωδικός μοντέλου: 30-001778
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 ευρω
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Λαμβάνοντας σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο, το Suspension-NXT είναι η εξέλιξη του κλασικού σχεδιασμού του πολυεργαλείου. Διαθέτει αυξημένο αριθμό εργαλείων 15 σε μια έξυπνη συσκευασία καθημερινής μεταφοράς, είναι εξοπλισμένο με κλιπ τσέπης που μεταφέρεται εύκολα σε τσέπη ή σε ζώνη. Ο λεπτός σχεδιασμός πεταλούδας διαθέτει εξωτερικά εργαλεία που είναι προσβάσιμα με μια κίνηση όταν προκύπτουν απρόβλεπτες εργασίες.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 30-001778
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Οι ιδιότητες αναφοράς που έκαναν το αρχικό μοντέλο επιτυχημένο παραμένουν, τώρα βελτιστοποιημένες για τον καθημερινό καταναλωτή. Η εστίαση έχει μετατοπιστεί από το βιομηχανικό και επαγγελματικό τοπίο στον εργαζόμενο, τον πολεμιστή του Σαββατοκύριακου ή τον χομπίστα. Αν και εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στην πρόκληση του επαγγελματία τεχνίτη, ο λεπτότερος σχεδιασμός και η εστιασμένη συσκευασία εργαλείων είναι ιδανικά για τον χρήστη EDC Τα επιτυχημένα χαρακτηριστικά του Suspension παραμένουν: όλα τα εξωτερικά εργαλεία, όλα τα εργαλεία ασφάλισης και οι σιαγόνες με ελατήριο Τα νέα χαρακτηριστικά του Suspension-NXT περιλαμβάνουν: απογυμνωτή καλωδίων, μεσαίο οδηγό επίπεδης κεφαλής, σφυρί, λίμα και χάρακα Οι πένσες βελόνας είναι με ελατήριο για να μειώνεται η κόπωση του χεριού του χρήστη Το ανθεκτικό κλιπ τσέπης επιτρέπει στο εργαλείο να στηρίζεται βαθιά στην τσέπη ή με ασφάλεια στη ζώνη όταν δεν χρησιμοποιείται.


Προδιαγραφές:
-Βάρος: 192,3 g
-Κλειστό μήκος: 10,6 cm
-Ανοιχτό μήκος: 15,6 cm
-Πλάτος: 1,625 cm
-Πένσα με βελόνα Κανονική πένσα Κόφτης καλωδίων
-Συνδυασμένη λεπίδα 5,25 cm με λεπτό / οδοντωτό πτερύγιο Ψαλίδι

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...