GARMIN Montana 750i Topo Europe & City Navigator Europe 010-02347-CN

849,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02347-CN
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επιλέξτε το δικό σας δρόμο με τα Montana® 700, Montana 700i και Montana 750i. Αυτοί οι ανθεκτικοί πλοηγοί GPS με οθόνη αφής διαθέτουν χάρτες TopoActive Europe που περιλαμβάνουν κορυφές, πάρκα, ακτογραμμές, ποτάμια, λίμνες και γεωγραφικά σημεία. Τα Montana 700i και Montana 750i διαθέτουν τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας και διαδραστικού SOS μέσω της δορυφορικής τεχνολογίας inReach®  καθώς επίσης και χάρτες City Navigator για οδική πλοήγηση “στροφή προς στροφή” και μία οθόνη αφής με πληκτρολόγιο QWERTY για ανταλλαγή μηνυμάτων. Κάθε πλοηγός της σειράς Montana 700 διαθέτει μία έγχρωμη οθόνη αφής 5”, διπλού προσανατολισμού η οποία είναι 50% μεγαλύτερη σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Με υποστήριξη πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων, αισθητήρες ABC και απευθείας λήψη στη συσκευή δορυφορικών εικόνων BirdsEye, έχετε έναν ολόκληρο κόσμο πλοήγησης στα χέρια σας.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ: Διαθέτουν ανθεκτική κατασκευή στρατιωτικών προδιαγραφών και οθόνη αφής 5”, διπλού προσανατολισμού που είναι  50% μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : Χρησιμοποιήστε στην οθόνη αφής το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY για αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού δικτύου Iridium® (απαιτείται δορυφορική συνδρομή)

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ SOS: Ενεργοποιήστε ένα διαδραστικό σήμα SOS στο κέντρο έρευνας και διάσωσης GEOS 24/7 (απαιτείται δορυφορική συνδρομή)

GARMIN EXPLORE: Είναι συμβατά με την ιστοσελίδα και την εφαρμογή  Garmin Exploreγια να  σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα σημεία, τις διαδρομές, τις δραστηριότητες και τις συλλογές σας, να κάνετε χρήση των ιχνών και να ελέγξετε διάφορα δεδομένα ταξιδιού απευθείας από το πεδίο.

TRACKING:  Καταγράψτε τη τοποθεσία σας και μοιραστείτε τη με τους δικούς σας ανθρώπους που βρίσκονται στο σπίτι ή έξω. Θα μπορούν να δουν την πρόοδο σας ή να κάνουν ping τη συσκευή σας για να δουν τη θέση GPS σας και πολλά άλλα μέσω της ιστοσελίδας διαμοιρασμού δεδομένων ταξιδιού MapShare™ (απαιτείται δορυφορική συνδρομή).

INREACH WEATHER : Η διαθέσιμη υπηρεσία πρόγνωσης καιρού μέσω InReach παρέχει λεπτομερείς ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή χειρός Montana έτσι ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε κατά τη διαδρομή σας (απαιτείται δορυφορική συνδρομή).

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ: Τραβήξτε φωτογραφίες από τις περιπέτειες σας με την ενσωματωμένη κάμερα των 8 megapixel. Οι φωτογραφίες δέχονται μία γεωγραφική ετικέτα με συντεταγμένες έτσι ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε ξανά προς τα αγαπημένα σας μέρη στο μέλλον.

 ΧΑΡΤΕΣ CITY NAVIGATOR: Ομαλή μετάβαση από τα μονοπάτια στους δρόμους με τον προφορτωμένο χάρτη City Navigator που σας καθοδηγεί με εύκολες οδηγίες πλοήγησης  στροφή προς στροφή)

ΧΑΡΤΕΣ TOPOACTIVE: Χρησιμοποιήστε τον προφορτωμένο χάρτη TopoActive Europe για να πλοηγηθείτε στις περιπέτειες σας και να δείτε κορυφές, πάρκα, ακτογραμμές, ποτάμια, λίμνες, γεωγραφικά σημεία και πολλά άλλα.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  BIRDSEYE: Κάντε απευθείας λήψη στη συσκευή δορυφορικές φωτογραφίες BirdsEye (δεν απαιτείται ετήσια συνδρομή) για να δείτε φωτορεαλιστικές απεικονίσεις και να δημιουργήσετε σημεία βασισμένα σε ορόσημα

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC: Πλοηγηθείτε στο επόμενο σας μονοπάτι με τους αισθητήρες ABC που περιλαμβάνει το αλτιμέτρο για πληροφορίες υψομέτρου, του βαρομέτρο για παρακολούθηση του καιρού και την ηλεκτρονική πυξίδα τριών αξόνων.

ACTIVE WEATHER: Όταν συνδέεται με το συμβατό σας smartphone μπορείτε να έχετε πληροφορίες πρόγνωσης καιρού και ραντάρ καιρού σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για τις καιρικές συνθήκες γύρω σας.

ΒΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Μία μεγάλη ποικιλία από συμβατές βάσεις (πωλούνται ξεχωριστά) σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον πλοηγό της σειράς Montana 700 για χρήση σε ATVs, σκάφη, αυτοκίνητα, μηχανές, RVs ή σε οποιοδήποτε άλλο όχημα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ: Όπως συμβαίνει με τους πλοηγούς Garmin DriveTrack για παρακολούθηση σκύλων μέσα από το όχημα σας, έτσι και η σειρά Montana 700 συγχρονίζεται με τις συμβατές σειρές Astro®  και Alpha (πωλούνται ξεχωριστά) για να σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε τα κυνηγετικά σκυλιά σας στο πεδίο

ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Η επαγγελματική δυνατότητα σύνδεσης μέσω τεχνολογίας ANT+, συνδεσιμότητας Wi-Fi και ασύρματης δικτύωσης BLUETOOTH σας δίνει απευθείας πρόσβαση στη συσκευή σε δυνατότητες διαμοιρασμού τοποθεσίας LiveTrack, υποστήριξη της εφαρμογής Connect IQ και πολλά άλλα.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ: Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου που παρέχει αυτονομία μπαταρίας έως 18 ώρες σε λειτουργία με GPS και έως 2 εβδομάδες στη λειτουργία Expedition.

ΠΑΚΕΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ:

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Ιδανικό για συστηματικούς χρήστες. Η δυνατότητα αποστολής SOS παρέχει την ηρεμία που χρειάζεστε 12μηνο συμβόλαιο
Φθηνότερα μηνιαία πάγια, τα προγράμματα κυμαίνονται από €14.99 έως €59.99 το μήνα
Απεριόριστα σήματα SOS και προκαθορισμένα μηνύματα σε κάθε πρόγραμμα
Αλλαγή προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή δωρεάν
Αρχικό τέλος ενεργοποίησης €24.99

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
Ενεργοποίηση υπηρεσίας μία φορά το μήνα
Αλλαγή ή διακοπή προγράμματος δωρεάν
Διατήρηση όλων των δεδομένων λογαριασμού, ιχνών και άλλων λεπτομερειών κατά τη διάρκεια διακοπής
Τα προγράμματα κυμαίνονται από 19.99€ έως 74.99€ το μήνα
Απεριόριστα σήματα SOS και προκαθορισμένα μηνύματα σε κάθε πρόγραμμα
Ετήσιο τέλος ενεργοποίησης συνδρομής χωρίς δεσμεύσεις €29.99

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διαστάσεις προϊόντος: 700: 8.76 x
18.30 x 3.27 εκ
Διαστάσεις προϊόντος: 700i
/750i: 9.19 x 18.30 x 3.27 εκ
Διάσταση οθόνης: 6.48 x
10.80 εκ, 5” διαγ. (12.70 εκ)
Ανάλυση οθόνης: 480 x
800 pixels
Τύπος οθόνης: WVGA
transflective, διπλού προσανατολισμού, οθόνη αφής
Βάρος: 410 γρ με μπαταρία Λιθίου
Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου (περιλαμβάνεται)
Αυτονομία μπαταρίας: Έως 18 ώρες με μπαταρία Λιθίου (λειτουργία Standard
)  Έως 2 εβδομάδες (λειτουργία Expedition)
Εσωτερική μνήμη:16 GB
(ο διαθέσιμος χώρος ποικίλει ανάλογα με την ενσωματωμένη χαρτογράφηση)
Δέχεται κάρτες δεδομένων: Ναι – κάρτα microSD
™ (πωλείται ξεχωριστά)
Αδιαβροχοποίηση:
IPX7
Σημεία και διαδρομές:
10,000 σημεία | 250 διαδρομές
Αρχείο καταγραφής:
20.000 σημεία, 250 αποθηκευμένα ίχνη GPX, 300 αποθηκευμένες αθλητικές δραστηριότητες
Εγγύηση 2 Χρόνια Ελληνικής αντιπροσωπείας

* Σε περίπτωση ενεργοποίησης της συσκευής δεν γίνεται επιστροφή

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02347-CN
Garmin Montana 750i Topo Europe & City Navigator Europe 010-02347-CN
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.
Loading...