GARMIN inReach Mini 2 Flame Red 010-02602-02

399,00 €

299,00 €

Κωδικός μοντέλου: 010-02602-02
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 Μικρή και ελαφριά συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας με GPS.

Το Garmin inReach Mini 2 είναι ένα συμπαγές δορυφορικό σύστημα επικοινωνίας το οποίο θα σας κρατά συνδεδεμένους όταν το κινητό σας τηλέφωνο δε μπορεί. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δημοσιεύστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δημιουργήστε επικοινωνία inReach με inReach, γρήγορα και εύκολα με αυτή τη συσκευή.

Ειδοποιήσεις SOSΣε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενεργοποιήστε ένα μήνυμα SOS στο Garmin IERCC, ένα στελεχωμένο 24/7 κέντρο συντονισμού απόκρισης έκτακτης ανάγκης.

Κοινοποίηση τοποθεσίας Κοινοποιήστε την τοποθεσία σας στους αγαπημένους σας χρησιμοποιώντας τη σελίδα MapShare ή με τις συντεταγμένες που είναι ενσωματωμένες στα μυνήματά σας.

Παγκόσμιο δορυφορικό δίκτυο Αντί να βασίζεστε στην κάλυψη κινητών τηλεφώνων, τα μηνύματά σας, οι ειδοποιήσεις SOS και η παρακολούθηση τοποθεσίας μεταφέρονται μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού δικτύου Iridium®. Για πρόσβαση στο δίκτυο Iridium και επικοινωνία με το inReach Mini 2, απαιτείται ενεργή συνδρομή μέσω δορυφόρου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ετήσιο πακέτο ή ένα ευέλικτο πρόγραμμα από μήνα σε μήνα.

Σχέδιο Μην αφήσετε το μέγεθος 4" x 2" και το βάρος 99 γραμμαρίων να σας ξεγελάσουν. Το inReach Mini 2 είναι σκληρό, ανθεκτικό στην κρούση (MIL-STD-810) και έχει βαθμολογία αδιαβροχοποίησης IPX7.

TracBack Routing Με το TracBack routing υπάρχει η δυνατότητα κατεύθυνσης στο σημείο εκκίνησης στην περίπτωση που χαθείτε.

Ψηφιακή πυξίδα Λάβετε ακριβείς πληροφορίες ακόμα και όταν δεν κινείστε.

Διάρκεια μπαταρίας Η εσωτερική, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου σάς προσφέρει έως και 14 ημέρες χρήσης στην προεπιλεγμένη λειτουργία 10-minute tracking mode και έως και 30 ημέρες με 30-minute tracking interval.

Υπηρεσία πρόβλεψης καιρού InReack Λάβετε λεπτομερείς ενημερώσεις για τον καιρό στο inReach Mini 2 ή σε μια συζευγμένη συμβατή συσκευή. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε προβλέψεις για την τρέχουσα τοποθεσία σας ή άλλα σημεία ή προορισμούς στο δρομολόγιό σας.

Cloud storage Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στο cloud μέσω του υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε προκαθορισμένα μυνήματα, να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας και άλλα πολλά.

Garmin Explore App Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Garmin Explore ή την εφαρμογή για κινητά στο συμβατό smartphone σας για πλοήγηση, σημεία διαδρομής, μαθήματα, δραστηριότητες και συλλογές. Αποκτήστε επίσης πρόσβαση στον προγραμματισμό ταξιδιών και την τοπογραφική χαρτογράφηση.

 Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 5.17 x 9.90 x 2.61 cm
Ανάλυση οθόνης: 176 x 176 pixels
Διάσταση οθόνης: 23 x 23 mm
Συμβατό με: Pilot™ App και Explore™ App
Ασύρματη σύνδεση: BLUETOOTH®, ANT+®
Λήψη sms και email
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων σε άλλη συσκευή inReach

 

Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02602-02
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
GARMIN inReach Mini 2 Flame Red 010-02602-02
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.
Loading...