GARMIN Drive 53 με Ευρώπη 010-02858-LM

169,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02858-LM
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

-NEO 5” ΙΝΤΣΩΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΘΟΝΗ Η φωτεινή, υψηλής ανάλυσης, γυάλινη οθόνη αφής 5” ιντσών σας επιτρέπει να βλέπετε την πορεία σας με ευκολία. -ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Δείτε την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, τιμές καυσίμων και πρόγνωση καιρού όταν συνδέετε αυτό τον δορυφορικό πλοηγό με το συμβατό σας smartphone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Drive™.
-ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ Η περιβαλλοντική δρομολόγηση σας δίνει καθοδήγηση και ειδοποιήσεις σχετικά με περιβαλλοντικές ζώνες στην πορεία σας.
-ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ Wi-Fi®
Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi® σας επιτρέπει εύκολες ενημερώσεις χαρτών για την Ευρώπη και ενημερώσεις λογισμικού χωρίς υπολογιστή.
-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ
Έχετε καλύτερη επίγνωση καταστάσεων με ειδοποιήσεις για σχολικές ζώνες, αλλαγές ταχυτήτων, απότομες στροφές και άλλα.
-ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
Δείτε σημεία για φαγητό, ανεφοδιασμό και ξεκούραση μαζί με την ενεργή σας πορεία. Δείτε ακόμα τις επόμενες πόλεις και σημάνσεις.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ
Δείτε αξιολογήσεις ταξιδιωτών στο Tripadvisor® για εστιατόρια, ξενοδοχεία και αξιοθέατα για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε σας οδικό ταξίδι.
-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ GARMIN REAL DIRECTIONS™
Ευκολονόητες, φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή, σα να σας τις έδινε ένα φίλος, με την χρήση ονομάτων οδών, καταστημάτων και ευδιάκριτων σημείων.
-ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ GARMIN
Αυτός ο δορυφορικός πλοηγός συνδέεται ασύρματα με τις κάμερες οπισθοπορείας Garmin για να βλέπετε πίσω από το όχημα σας όταν κάνετε όπισθεν.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
-Διαστάσεις (WxHxD):
126.4 x 84.5 x 17 mm
-Μέγεθος οθόνης (WxH):
108 x 64.8 mm
-Ανάλυση οθόνης (WxH):
800 x 480 pixels
-Τύπος οθόνης:
Αφής, γυάλινη, WVGA, με οπισθοφωτισμό
-Βάρος:
69 g
-Μαγνητική βάση:
Όχι Κάρτες δεδομένων: microSD™ (δεν περιλαμβάνεται)
-Τύπος μπαταρίας:
Εσωτερική επαναφορτιζόμενη Λιθίου
-Αυτονομία μπαταρίας:
Μέχρι 1 ώρα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Garmin Drive 53
- Βάση με βεντούζας
- Καλώδιο τροφοδοσίας οχήματος
- Οδηγίες χρήσης

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02858-LM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Απλοποιήστε την οδήγηση σας με το Garmin Drive™ 53 με Live Traffic1 , το δορυφορικός πλοηγός 5” ιντσών που σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας. Διαθέτει μια φωτεινή υψηλής ανάλυσης γυάλινη οθόνη 5” ιντσών και μοντέρνο, όμορφο σχεδιασμό. Αποφύγετε το μποτιλιάρισμα ή τις χαμηλές ταχύτητες και δείτε εναλλακτικές πορείες με τις ειδοποιήσεις Garmin live traffic. Με ειδοποιήσεις οδηγού έχετε καλύτερη επίγνωση καταστάσεων για απότομες στροφές, αλλαγές ταχύτητας, διαβάσεις σχολείων και άλλα. Το Garmin Drive 53 σας δείχνει προτεινόμενες στάσεις για φαγητό, καύσιμα και χώρους στάθμευσης στην ενεργή σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα οδικά σας ταξίδια χρησιμοποιώντας τις αξιολογήσεις ταξιδιωτών Tripadvisor® για εστιατόρια, ξενοδοχεία και αξιοθέατα. Η δρομολόγηση περιβαλλοντικών ζωνών σας δίνει καθοδήγηση και ειδοποιήσεις για τις περιβαλλοντικές ζώνες στην πορεία σας.
Ο δορυφορικός πλοηγός Garmin Drive 53 περιλαμβάνει επίσης λεπτομερείς ενημερώσεις χαρτών της Ευρώπης


Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας 
*** Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...