GARMIN Dash Cam Mini 2 010-02504-10

129,90 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02504-10
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μικρές κάμερες, μεγάλη προστασία. Όντας η πιο εξελιγμένη γκάμα σε κάμερες αυτοκινήτου που έγινε ποτέ, αυτές οι διακριτικές, φωνητικά ελεγχόμενες συσκευές, καταγράφουν βίντεο HD, παίζοντας το ρόλο του αυτόπτη μάρτυρα, όταν προκύψει κάποιο περιστατικό. Από τη στιγμή που θα συνδεθεί με την τροφοδοσία του αυτοκινήτου, η κάμερα καταγράφει συνεχώς και αποθηκεύει αυτόματα το βίντεο με το περιστατικό στο ασφαλές online Vault2. Η τεχνολογία Garmin ClarityTM HDR δείχνει ευκρινείς λεπτομέρειες μέρα και νύχτα. Επιπλέον, η παρακολούθηση3 Live View σας επιτρέπει να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στην κάμερα του αυτοκινήτου σας από απόσταση για προβολή εικόνας στο συμβατό σας smartphone όταν είστε μακριά από το σταθμευμένο σας αυτοκίνητο.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ VAULT: Τα βίντεο των συμβάντων αποθηκεύονται αυτόματα στo ασφαλές Vault, καθιστώντας εύκολο να δείτε και να μοιραστείτε το βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Drive™ στο συμβατό σας τηλέφωνο. Απαιτείται μία ενεργή σύνδεση μέσω Wi-Fi®. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου μέσω συνδρομής.
LIVE VIEW: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάμερα από απόσταση για παρακολούθηση Live View όταν είστε μακριά από το σταθμευμένο σας όχημα. Απαιτείται συνεχής τροφοδοσία και ενεργή σύνδεση μέσω Wi-Fi. Ορισμένα οχήματα θα χρειαστούν το Constant Power Cable (πωλείται ξεχωριστά) προκειμένου να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λειτουργία.
ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ: Παρακολουθεί τη δραστηριότητα γύρω από το σταθμευμένο όχημα και ειδοποιεί αν εντοπιστεί κάποιο συμβάν. Απαιτείται η χρήση της εφαρμογής Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone. Απαιτείται συνεχής τροφοδοσία και ενεργή σύνδεση Wi-Fi. Για τους χρήστες των Dash Cam Mini 2, ορισμένα οχήματα θα χρειαστούν το Constant Power Cable (πωλείται ξεχωριστά) για αυτή τη λειτουργία.
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΙΝΤΕΟ: Βελτιωμένη εγγραφή HD video σε 1080p ή 1440p. Όλες οι εκδόσεις έρχονται με ευρύ πεδίο θέασης 140°, ενώ η έκδοση Dash Cam 67W διαθέτει ευρυγώνιο φακό 180° για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη του περιβάλλοντος. Με την τεχνολογία Garmin Clarity™ HDR optics καταγράφονται πεντακάθαρες λεπτομέρειες νύχτα μέρα.
ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Πλέον σε όλες τις κάμερες αυτοκινήτου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να αποθηκεύσετε ένα βίντεο, να ξεκινήσετε/σταματήσετε μία φωνητική εγγραφή, να τραβήξετε μία φωτογραφία και πολλά άλλα. Διαθέσιμο σε αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά και σουηδικά.
ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ: Είναι τόσο μικρές που περνάνε σχεδόν απαρατήρητες στο παρμπρίζ σας. Η ανθεκτική σχεδίαση αντέχει τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα οχήματα όπως το ηλιακό φως και τις υψηλές θερμοκρασίες.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ: Καταγράφει και αποθηκεύει αυτόματα βίντεο συμβάντων. Τα μοντέλα Dash Cam 47/Dash Cam 57/Dash Cam 67W μπορούν μέσω GPS να δείξουν την τοποθεσία, την ημερομηνία και την ώρα των συμβάντων,
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ: Οι ειδοποιήσεις εμπρόσθιας σύγκρουσης και αλλαγής λωρίδας ενθαρρύνουν μία ασφαλέστερη οδήγηση. Ορισμένες συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία των ειδοποιήσεων. Επισκεφθείτε τη σελίδα Garmin.com/warnings για λεπτομέρειες. Οι ειδοποιήσεις οδηγού δεν είναι διαθέσιμες στο Dash Cam Mini 2.
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ DASH CAM: Δείτε βίντεο από έως και 4 διαφορετικές κάμερες αυτοκινήτου Garmin (πωλούνται ξεχωριστά) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone.
ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ USB: Περιλαμβάνει φορτιστή με διπλή υποδοχή USB, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς μίας επιπλέον θύρας φόρτισης.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Garmin Dash Cam Mini 2, αυτοκόλλητη βάση low-profile, καλώδια τροφοδοσίας οχήματος, αντάπτορας τροφοδοσίας με διπλό USB και οδηγίες χρήσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02504-10
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Garmin Dash Cam Mini 2 010-02504-10
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...