FESTINA Wallet Mademoiselle Pink FM124/K

79,00 €

45,00 €

Κωδικός μοντέλου: FM124/K
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 ευρω
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ροζ δερμάτινο πορτοφόλι Festina είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που αναζητά ένα κομψό και λειτουργικό συμπλήρωμα. Με πολλαπλές θήκες και μια μεγάλη τσέπη με φερμουάρ, αυτό το πορτοφόλι είναι ιδανικό για να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε με οργανωμένο και ασφαλή τρόπο.
Ο διαχρονικός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τη μοναδικότητα των ρολογιών της συλλογής Mademoiselle, καθιστώντας το ένα μοναδικό και αποκλειστικό κομμάτι. Επιπλέον, το μέγεθός του, 195 x 25 x 105 mm, το καθιστά ιδανικό για μεταφορά σε κάθε τσάντα ή πορτοφόλι χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αν αναζητάτε ένα ποιοτικό πορτοφόλι με κομψό και πρακτικό σχεδιασμό, το ροζ δερμάτινο πορτοφόλι Festina είναι η τέλεια επιλογή.
Δεν θα μετανιώσετε για την επένδυση σε ένα αξεσουάρ που θα σας συνοδεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και εκλεπτυσμένες σε κάθε περίσταση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου FM124/K
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 195 x 25 x 105 mm
TravelGear Πορτοφόλια
Festina Wallet Mademoiselle Pink FM124/K
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...