NITECORE Powerbank Carbon Fiber Low Temperature Resistant Output 20w SUMMIT 10000

139,90 €
Κωδικός μοντέλου: SUMMIT 10000
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΧΑΜΗΛΉ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ
Εξοπλισμένο με το σύστημα θέρμανσης PI, το SUMMIT 10000 έχει υψηλή απόδοση και υψηλή ταχύτητα θέρμανσης για να διασφαλίσει ότι η μπαταρία μπορεί να λειτουργήσει σε κατάλληλη θερμοκρασία για τη μείωση της απώλειας ισχύος. Η δομή που περιορίζεται σε ίνες άνθρακα εγγυάται επίσης τη θερμική μόνωση σε περιβάλλοντα χαμηλών θερμοκρασιών.
-ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ ΧΑΜΗΛΉΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑΣ
Το SUMMIT 10000 θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη λειτουργία θέρμανσης χαμηλής θερμοκρασίας όταν είναι σε χρήση και η θερμοκρασία του είναι κάτω από 0°C / 32°F λόγω των ενσωματωμένων έξυπνων μονάδων ανίχνευσης θερμοκρασίας.
-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΕΛΑΦΡΎ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΣΥΜΠΑΓΈΣ
Τέλειος συνδυασμός αντοχής σε χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλής αντοχής σε κρούση και μεγάλης χωρητικότητας σε περιορισμένο όγκο, με βάρος μόλις 172g (6.07oz), 40% ελαφρύτερο από τα συμβατικά power banks.
-ΔΙΠΛΈΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΦΌΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΠΛΈΣ ΘΎΡΕΣ ΦΌΡΤΙΣΗΣ
Διαθέσιμο με θύρες USB-C και USB-A, το SUMMIT 10000 μπορεί να ανιχνεύει αυτόματα διαφορετικές συσκευές για να παρέχει μέγιστη έξοδο 20W και μέγιστη είσοδο 18W.
-ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΧΑΜΗΛΟΎ ΡΕΎΜΑΤΟΣ
Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο για τις θύρες USB-C όσο και για τις θύρες USB-A, κατάλληλη για τη φόρτιση συσκευών χαμηλού ρεύματος, όπως έξυπνα ρολόγια, έξυπνα λουράκια, ασύρματα ακουστικά και άλλα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου SUMMIT 10000
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

NITECORE SUMMIT 10000 - είναι η πρώτη τράπεζα ενέργειας στον κόσμο που είναι ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Σχεδιασμένο με την καινοτόμο λειτουργία θέρμανσης, το SUMMIT 10000 είναι ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -40°C (-40°F) και μπορεί να παρέχει σταθερή απόδοση σε περιβάλλοντα χαμηλών θερμοκρασιών, κάνοντας το αδύνατο δυνατό.

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...