NEBO Φακός Inspector 500+ Rechargeable LED Penlight NEB-POC-1000-G

39,90 €
Κωδικός μοντέλου: NEB-POC-1000-G
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 ευρω
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η έξοδος turbo, η οποία είναι σχεδιασμένη ως ρύθμιση ενίσχυσης, επιτρέπει την έξοδο 30 δευτερολέπτων κάθε φορά, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας του φακού και έτσι να προστατευτεί η λυχνία LED. Η υψηλή έξοδος είναι μια σταθερή ρύθμιση των 250 lumens που διαρκεί για 3 ώρες, 30 λεπτά και είναι διαθέσιμες άλλες μία ρυθμίσεις φωτεινότητας καθώς και στροβοσκοπική λειτουργία. Αυτές οι ίδιες λειτουργίες είναι επίσης προσβάσιμες ως φως περιοχής αντί για το φως του φακού, αλλά με ελαφρώς μειωμένες αποδόσεις, και μπορείτε να έχετε πρόσβαση τραβώντας την κεφαλή του φακού από το τμήμα με τα πτερύγια για να αποκαλύψετε τον φωτισμό περιοχής 360°. Ο φωτισμός περιοχής βρίσκεται στο άκρο του φακού, οπότε είναι ιδανικός εάν πρέπει να εξετάσετε έναν μικρό χώρο και να καλύψετε μια μεγαλύτερη περιοχή.

Το μαγνητικό κουμπί της ουράς λειτουργεί τον φακό, με ένα απλό πάτημα από την απενεργοποίηση ενεργοποιεί τον φακό σε υψηλή και με ένα δεύτερο πάτημα εντός 8 δευτερολέπτων περνάει σε χαμηλή φωτεινότητα. Η απευθείας μετάβαση σε χαμηλό επίπεδο είναι επίσης δυνατή κρατώντας πατημένο το κουμπί από το off και μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε κύκλο από το χαμηλό στο υψηλό επίπεδο, το οποίο είναι ιδανικό για καταστάσεις χαμηλού επιπέδου φωτισμού. Εάν ο φακός είναι ενεργοποιημένος για περισσότερο από 8 δευτερόλεπτα, το επόμενο πάτημα θα απενεργοποιήσει τον φακό.

Το Turbo ενεργοποιείται κρατώντας πατημένο το κουμπί ενώ ο φακός είναι ενεργοποιημένος ή απενεργοποιημένος και θα διαρκέσει για 30 δευτερόλεπτα προτού επανέλθει στην προηγούμενη λειτουργία (εκτός αν βγείτε νωρίς με ένα απλό πάτημα), ενώ ένα γρήγορο διπλό κλικ ανά πάσα στιγμή θα αποκτήσει πρόσβαση στο στροβοσκοπικό φως και ένα απλό πάτημα θα βγει στην τελευταία ρύθμιση. Κάθε φορά που ο φακός αλλάζει φωτεινότητα θα το κάνει σταδιακά, πράγμα που είναι πιο εύκολο για τα μάτια και βοηθά επίσης στη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ο φωτισμός της περιοχής λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όταν η κεφαλή εκτείνεται για να αποκαλύψει τον φωτισμό 360°.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία flex power που επιτρέπει στον φακό να τροφοδοτείται από τη συμπεριλαμβανόμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 10850 ή ο Inspector 500+ μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει δύο αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ ως εφεδρικές όταν ξεμείνετε από φορτίο ή δεν έχετε πρόσβαση για να επαναφορτίσετε τον φακό.

Η παρεχόμενη μπαταρία φορτίζεται στο εσωτερικό του φακού μέσω της θύρας micro USB που βρίσκεται στο λαιμό του φακού και αποκαλύπτεται τραβώντας προς τα κάτω το κάλυμμα κάτω από την κεφαλή. Το παρεχόμενο καλώδιο συνδέεται στη θύρα micro USB και στη συνέχεια συνδέεται σε μια τυπική θύρα USB ή σε έναν προσαρμογέα USB. Η φωτεινή ένδειξη δίπλα στη θύρα ανάβει με κόκκινο χρώμα ενώ η φόρτιση βρίσκεται σε εξέλιξη και αλλάζει σε μπλε χρώμα μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση μετά από περίπου 2 ώρες φόρτισης.

Ο μακρύς σχεδιασμός που μοιάζει με στυλό το καθιστά ιδανικό φως επιθεώρησης και το ισχυρό μεταλλικό κλιπ τσέπης επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του προσαρτημένο σε τσέπη πουκαμίσου, ζώνη ή σακίδιο. Η μαγνητική βάση μπορεί να μαγνητιστεί σε πολλές μεταλλικές επιφάνειες για εύκολη χρήση χωρίς χέρια.

Με βαθμό προστασίας IPX7, το Inspector 500+ είναι πλήρως αδιάβροχο σε βάθος έως 1 μέτρο για 30 λεπτά.

Τρόποι λειτουργίας

Spot Light με τη χρήση της μπαταρίας ιόντων λιθίου που περιλαμβάνεται:
142 μέτρα εμβέλειας δέσμης*.
Υψηλή: 250 lumens- 3 ώρες, 30 λεπτά λειτουργίας- 98 m εμβέλεια δέσμης
Χαμηλή: 25 lumens- 8 ώρες λειτουργίας- 31 m εμβέλεια δέσμης
Στροβοσκόπιο: 98 m εμβέλεια δέσμης

Spot Light με χρήση 2 x AAA αλκαλικών μπαταριών:
80 m εμβέλεια δέσμης
Υψηλό: 70 lumens- 1 ώρα λειτουργίας- 57 m εμβέλεια δέσμης
Χαμηλό: 7 lumens- 12 ώρες λειτουργίας- 18 m εμβέλεια δέσμης
Στροβοσκόπιο: 57 m εμβέλεια δέσμης

Φωτισμός περιοχής με τη χρήση της παρεχόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου:
16 m εμβέλειας δέσμης*
Υψηλή: 20 lumens; 3 ώρες, 30 λεπτά διάρκεια λειτουργίας; 11 m εμβέλεια δέσμης
Χαμηλή: 20 lumens- 8 ώρες λειτουργίας- 6 m εμβέλεια δέσμης
Στροβοσκόπιο: 200 lumens; 2 ώρες, 30 λεπτά διάρκεια λειτουργίας; 11 m εμβέλεια δέσμης

Φωτισμός περιοχής με χρήση 2 x AAA αλκαλικών μπαταριών:
Εμβέλεια δέσμης 8 m
Υψηλό: 55 lumens- 1 ώρα λειτουργίας- 6 m εμβέλεια δέσμης
Χαμηλό: 6 lumens- 12 ώρες λειτουργίας- εμβέλεια δέσμης 4 m
Στροβοσκόπιο: 6 m εμβέλεια δέσμης

*Λειτουργεί μόνο για 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη εάν η ισχύς της μπαταρίας είναι πολύ χαμηλή για να είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτήν.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος: Τύπος: Επαναφορτιζόμενος φακός χειρός LED penlight
Τρόποι λειτουργίας: Στροβοσκόπιο
Φωτεινή ροή: Έως 500 lumens
LED: LED: τσιπ φωτός
Εύρος δέσμης: Μέχρι 142 m
Απαιτούμενες μπαταρίες: 1 x 10850 ιόντων λιθίου (περιλαμβάνεται) / 2 x AAA αλκαλικές (δεν περιλαμβάνονται)
Συνολικό μήκος: 160 mm
Διάμετρος κεφαλής: 17,8 mm
Βάρος: 62 γραμμάρια
Χρώμα σώματος: Γκρι
Υλικό σώματος: Γκρι αλουμίνιο
Τύπος διακόπτη: Διακόπτης τύπου: Μαγνητικός διακόπτης ουράς
Αντοχή σε κρούση: 1 m
Περιβαλλοντικές συνθήκες: IPX7
Εγγύηση: 2 έτη
Κανονιστική συμμόρφωση: CE / RoHS

Συσκευασία και περιεχόμενα:
NEBO Inspector 500+ LED Penlight x 1
Μπαταρία ιόντων λιθίου 10850 x 1
Καλώδιο φόρτισης Micro USB x 1
Κλιπ τσέπης x 1
Εγχειρίδιο x 1

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου NEB-POC-1000-G
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Ο Nebo Inspector 500+ είναι ένας επαναφορτιζόμενος φακός στυλό, με μέγιστη στιγμιαία απόδοση 500 lumens στη λειτουργία turbo, ο οποίος διαθέτει επίσης φωτισμό περιοχής 360° για ευέλικτη χρήση.

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.
Loading...