GERBER Τσεκούρι 14' 31-002647

69,90 €
Κωδικός μοντέλου: 31-002647
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 ευρω
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περιγραφή

Το 14 "Hatchet συνδυάζει ελαφριά κλίση και εξαιρετικά λεπτή λεπίδα για να προσφέρει άψογη συγκράτηση άκρων, το φορητό της μέγεθος το καθιστά ιδανικό για τη διάσπαση κορμών μεσαίου μεγέθους και μικρότερου μεγέθους.Η νέα μαύρη επίστρωση PTFE κατά μήκος της λεπίδας είναι σχεδιασμένη για πιο ευκρινή άκρη. Το 14 "Hatchet, όπως και όλοι οι άξονες Gerber, είναι χτισμένο με προσοχή στην ανθεκτική βοήθεια αντιμετώπισης προβλημάτων. Το 14" Hatchet είναι ο μεσαίος αδερφός της σειράς Gerber μονού χεριού. Διαθέτοντας ένα πρωτοποριακό, εύχρηστο περίβλημα που διατηρεί ακόμα ένα λεπτό προφίλ, το 14 "Hatchet εξυπηρετεί τον ιδιοκτήτη του με την αριστεία που συνδυάζει η σύγχρονη τεχνολογία και ο καλός χάλυβας για να παραδώσει. άνετα στα χέρια σας.
 
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
 
Ένα φορητό, συμπαγές τσεκούρι, το 14 "Hatchet συνδυάζειελαφριά κλίση και εξαιρετικά λεπτή λεπίδα γνωστή για την κατακράτηση άκρων. Το μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για τη διάσπαση μεσαίων και μικρότερων κορμών. Με επιφανειακή επίστρωση χαμηλής τριβής, η σκληρυμένη σφυρηλατημένη χαλύβδινη λεπίδα αυτού του τσεκούρι τεμαχίζεται μέσα από ξύλο σε ένα βάθος που είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το μέσο όρο, επιτρέποντας ταχύτερη κοπή και μέγιστη συνολική απόδοση απόδοσης. Η επικαλυμμένη επιφάνεια εμποδίζει επίσης τη συγκόλληση της λεπίδας στο ξύλο και το δυναμικό υψηλής χωρητικότητάς της αποτρέπει την παραμόρφωση του σώματος.
 
ΕΥΚΡΙΝΗΣ ΑΝΕΣΗ
 
Διαθέτοντας μια λαβή απορρόφησης κραδασμών που βοηθάει στην αποφυγή τραυματισμού υπερβολικού σκασίματος, το 14 "Hatchet προσφέρει μεγάλη πρόσφυση και ανώτερο χειρισμό του χεριού, ισορροπημένο τέλεια για την αναλογία βάρους προς το βάρος, αυτό το ευκίνητο τσεκούρι κινείται με μια συμπαγή, εύκολη αίσθηση. η λεπίδα, σε συνδυασμό με την μοναδική τεχνική αλέσματος που έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ακμή, θα κάνει αιχμηρές, καθαρές περικοπές για πολύ μεγαλύτερο από το μέσο όρο, καθιστώντας αυτό ένα διαισθητικό τσεκούρι για κάμπινγκ, αυλή και πέρα.

Συνολικό μήκος: 14 "
Μήκος λεπίδας: 2,6 "
Βάρος: 22,6 oz.
Κεφαλή: Σφυρηλατημένο χάλυβα
Θήκη: Μορφοποιημένο πλαστικό
Χειρολαβή: Νάιλον γεμάτο γυαλί

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 31-002647
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Gerber 14' Τσεκούρι 31-002647
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...