GARMIN Edge 540 Sensor Bundle 010-02694-11

499,00 €

469,00 €

Κωδικός μοντέλου: 010-02694-11
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:


ΝΕΟ
 
ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Φακός ηλιακής φόρτισης Power Glass™ στις εκδόσεις solar, παρατείνει την αυτονομία της μπαταρίας και σας δίνει μέχρι επιπλέον 32 ώρες απαιτητικής χρήσης ή μέχρι 60 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

ΝΕΟ  MULTI-BAND GNSS
Βρείτε τον δρόμο σας στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα με την τεχνολογία multi-band GNSS, η οποία παρέχει βελτιωμένη ακρίβεια θέσης.

ΝΕΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ
Δείτε καθημερινές προτάσεις ασκήσεων και υπενθυμίσεις προπόνησης στην οθόνη. Λάβετε εξατομικευμένη προπονητική καθοδήγηση που προσαρμόζεται με βάση το τρέχον σας φορτίο προπόνησης, την αποκατάσταση, και τους επερχόμενους αγώνες.

ΝΕΟ ΟΔΗΓΟΣ ΙΣΧΥΟΣ
Διαχειριστείτε την προσπάθεια σας με την λειτουργία οδηγού ισχύος, η οποία προτείνει στόχους ισχύος κατά τη διάρκεια μίας πορείας.

ΝΕΟ ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
Δείτε πληροφορίες από την λειτουργία stamina ενώ ποδηλατείτε ώστε να έχετε το νου σας για το πόσο ακόμα μπορείτε να ζοριστείτε.

ΝΕΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
Κατατάξτε τις δυνάμεις σας ως ποδηλάτης και συγκρίνετε την ποδηλατική σας ικανότητα με τις απαιτήσεις μια συγκεκριμένης πορείας ώστε να εστιάσετε την προπόνηση σας και να βελτιωθείτε στα κατάλληλα σημεία.

ΝΕΟ CLIMBPRO ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ
Δείτε την υπολειπόμενη άνοδο και κλίση όταν βρίσκεστε σε ανηφόρα ώστε να υπολογίσετε την προσπάθεια σας με τον σχεδιασμό ανάβασης ClimbPro, τώρα διαθέσιμο σε κάθε σας διαδρομή- δεν απαιτείται πορεία. Δείτε το στην συσκευή σας Edge και στην εφαρμογή Garmin Connect™ στο smartphone σας για σχεδιασμό ποδηλατικής διαδρομής.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΡΧΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
Απλοποιημένη αρχική ρύθμιση και περιβάλλον κάνουν την πρόσβαση εύκολη και γρήγορη σε πληροφορίες, πορείες και εργαλεία που χρειάζεστε. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τα πεδία δεδομένων απευθείας από την συσκευή Edge ή από το συμβατό σας αντιστοιχισμένο smartphone.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Ποδηλατείστε πιο μακριά, φορτίστε λιγότερο. Τα μη ηλιακά μοντέλα έχουν μέχρι 26 ώρες αυτονομίας μπαταρίας ακόμα και σε απαιτητική χρήση και επιπλέον 42 ώρες στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
Ποδηλατείστε σαν ντόπιος με οποιοδήποτε τύπο ποδηλάτου, με βελτιωμένους χάρτες με διαδρομές ανάλογα με τον τύπο του ποδηλάτου, που τονίζουν δημοφιλείς δρόμους και μονοπάτια και σας επιτρέπου να αναζητήσετε σημεία ενδιαφέροντος. Αλλάξτε χάρτες για άλλες περιοχές χωρίς χρέωση χρησιμοποιώντας το Garmin Express™.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ
Νιώστε άνετα να κάνετε μια παύση στην πλοήγηση της πορείας σας και στις ειδοποιήσεις εκτός πορείας ενώ εξερευνάτε τριγύρω. Όταν θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε το Edge θα σας δείξει τον δρόμο.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
Στείλτε αυτόματα ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας4 στις επαφές εκτάκτης ανάγκης μετά από ένα συμβάν εντός ή εκτός δρόμου για να έχετε βοήθεια εκεί που την χρειάζεστε περισσότερο.

LIVETRACK
Δημιουργήστε διαδρομές LiveTrack απευθείας από την συσκευή σας  Edge, και επιτρέψτε σε φίλους και οικογένεια να ακολουθήσουν την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο4 και να δουν ακόμα και ολόκληρη την προσχεδιασμένη πορεία σας. even view your entire preplanned course.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ VARIA™
Συνδέστε τις σειρές ποδηλατικών υπολογιστών Edge 540/840 με τα οπίσθια ραντάρ και έξυπνα φώτα Varia ώστε να μπορείτε να βλέπετε και να σας βλέπουν εύκολα.
Συμβατό με FORERUNNER 965, TACX® NEO 2T SMART, RALLY™ PEDAL-BASED POWER METERS, VARIA™ RCT715 και HRM-PRO™ PLUS.

ΚΑΛΥΨΗ ΧΑΡΤΩΝ
Τα Edge 540 και 840 διαθέτουν προφορτωμένους ποδηλατικούς χάρτες Garmin Cycle Maps, αυτές τις περιοχές στον χάρτη μπορείτε να τις αλλάξετε εύκολα με την χρήση του Garmin Express™ δωρεάν.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Edge 540, αισθητήριο ρυθμού και ταχύτητας, HRM-Dual™ ζώνη καρδιακών παλμών, βάση out-front, τυπική βάση, κορδόνι, καλώδιο USB-C, οδηγίες χρήσης

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
-Διαστάσεις (WxHxD): 57.8 x 85.1 x 19.6 mm
-Μέγεθος οθόνης: 2.6” (66 mm) διαγώνιος
-Ανάλυση οθόνης (WxH): 246 x 322 pixels
-Τύπος οθόνης: Ευανάγνωστη στο ήλιο, MIP
-Βάρος: Edge 540: Standard - 80.3g, Solar - 84.9g
-Μνήμη/ιστορικό: Edge 540 - 16 GB

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02694-11
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Συστήστε τον ποδηλάτη που είστε σήμερα σε αυτόν που θα γίνετε αύριο. Οι σειρές ποδηλατικών υπολογιστών Edge 540 προσφέρουν στοχευμένα, προσαρμόσιμα προπονητικά προγράμματα όταν χρησιμοποιούνται με το συμβατό σας βατόμετρο αισθητήριο καρδιακών παλμών. Σας βοηθάνε να διαχειριστείτε την προσπάθεια σας παρέχοντας στόχους ισχύος κατά τη διάρκεια μίας πορείας και πληροφορίες αντοχής, ώστε να γνωρίζεται πόσο καύσιμο έχει μείνει στο ρεζερβουάρ σας.


Κάντε ποδήλατο περισσότερο με τις εκδόσεις ηλιακής φόρτισης και λάβετε κορυφαία ακρίβεια κάτω από την πυκνή βλάστηση ή σε πολύ ψηλά κτήρια με την τεχνολογία multi-band GNSS. Κάθε μοντέλο διαθέτει έλεγχο με κουμπιά που λειτουργούν σε κάθε περιβάλλον. Είτε ποδηλατείτε σε δρόμο, μονοπάτι, ή σε εσωτερικό χώρο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρεχόμενες πληροφορίες και τις καθημερινές προτάσεις ασκήσεων που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας  και να προετοιμαστείτε για τους επόμενους αγώνες σας ή τους προσωπικούς σας στόχους.


Eγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας Garmin
***Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...