GARMIN Edge Explore 2 010-02703-10

299,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02703-10
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ: Εύχρηστος ποδηλατικός υπολογιστής με GPS με οθόνη αφής 3”, φιλική για χρήση με γάντια και σε βροχή, ευανάγνωστη ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΑΠΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ: Απλή ολοκλήρωση ρύθμισης με προφορτωμένα προφίλ δραστηριότητας δρόμου, εκτός δρόμου και εσωτερικού χώρου έτοιμα για χρήση απευθείας από τη συσκευασία.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Κάντε ποδηλασία όπως οι ντόπιοι, όποιος και αν είναι ο τύπος ποδηλάτου σας, με βελτιωμένους χάρτες ανάλογα με το είδος ποδηλασίας που επισημαίνουν δημοφιλείς δρόμους και μονοπάτια, σημεία ενδιαφέροντος με δυνατότητα αναζήτησης ακόμη και δρομολόγηση για eBike.
ΝΕΟ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΙΝΗΣΗΣ: Δείτε δρόμους με αυξημένη κίνηση απευθείας στον χάρτη που σας βοηθούν να μείνετε ενημερωμένοι καθώς ποδηλατείτε και να κάνετε τις σωστές επιλογές για τη διαδρομή σας.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ EBIKE: Όταν είναι σε σύνδεση με το συμβατό eBike σας με τεχνολογία ANT+, μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση και ειδοποιήσεις πλοήγησης με βάση την κατάσταση της μπαταρίας, το επίπεδο υποβοήθησης και την εκτιμώμενη αυτονομία του ποδηλάτου.
ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ POWER MOUNT: Συμβατό με την περιλαμβανόμενη Edge® power mount για να φορτίζετε συνεχώς τη συσκευή σας κατά την ποδηλασία (μόνο έκδοση Power)
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ AYΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ: Κάντε ποδηλασία ακόμα πιο μακριά, φορτίστε λιγότερο. Με έως και 16 ώρες αυτονομία μπαταρίας ακόμη και σε απαιτητική χρήση2.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ: Όταν συνδέεται με το συμβατό σας smartphone, μένετε σε σύνδεση με λειτουργίες LiveTrack και GroupTrack, έξυπνες ειδοποιήσεις, μηνύματα με άλλους αναβάτες και τον εντοπισμό συμβάντος1.
ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: Συμβατό με αισθητήρες (πωλούνται ξεχωριστά) για παρακολούθηση καρδιακών παλμών, ταχύτητα τροχού, ρυθμό πεταλιάς και πολλά άλλα.
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ TACX: Συνδέεται με έξυπνα προπονητήρια εσωτερικού χώρου Tacx (πωλούνται ξεχωριστά).

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Διαστάσεις προϊόντος (Π x Υ x Β): 106.1 x 55.7 x 20.6χιλ
Διάσταση οθόνης: 3” (76 χιλ) διαγώνιος
Ανάλυση οθόνης (ΠxΥ): 240 x 400 pixels
Τύπος οθόνης: Ευανάγνωστη στον ήλιο, MIP
Βάρος: 104 γρ
Μνήμη/Ιστορικό: 16 GB / 200 ώρες δεδομένων δραστηριότητας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02703-10
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 106.1 x 55.7 x 20.6 χιλ
Χρώμα Άσπρο

Ανακαλύψτε νέες διαδρομές και κάντε ποδηλασία με σιγουριά χρησιμοποιώντας τον ποδηλατικό υπολογιστή Edge Explore 2. Αυτός ο υπολογιστής με GPS διαθέτει μία φωτεινή 3” οθόνη αφής, είναι απλός στη ρύθμιση και έτοιμος να τον χρησιμοποιήσετε στην ποδηλασία απευθείας από τη συσκευασία του. Κάντε ποδηλασία όπως οι ντόπιοι στην επόμενή σας περιπέτεια εντός ή εκτός δρόμου. Οι υψηλής αντίθεσης χάρτες παρέχουν οδηγίες στροφή προς στροφή εξειδικευμένες για το ποδήλατο και επισημαίνουν δημοφιλείς δρόμους και μονοπάτια καθώς και περιοχές με μεγάλη κίνηση. Όταν είναι σε σύνδεση με συμβατό eBike μέσω ANT+, μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση και ειδοποιήσεις πλοήγησης με βάση την κατάσταση της μπαταρίας, το επίπεδο υποβοήθησης και την εκτιμώμενη αυτονομία του ποδηλάτου. Επιπλέον, οι λειτουργίες ασφάλειας όπως ο εντοπισμός συμβάντος και η Βοήθεια1 σας επιτρέπουν να απολαύσετε την ποδηλασία με ακόμα μεγαλύτερη ηρεμία.
Οι εκδόσεις Edge Explore 2 Power συνδέονται με την βάση Edge Power Mount που περιλαμβάνεται στη συσκευασία για να φορτίζετε συνεχώς το Edge σας κατά την ποδηλασία.


Eγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας 
***Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...