GARMIN Zumo XT2 010-02781-OM

599,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02781-OM
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΝΕΟ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΘΟΝΗ
Αυτή η οθόνη 6” ιντσών είναι 15% μεγαλύτερη από τα προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει ακόμα πιο φωτεινή ανάλυση HD σε προσανατολισμό τοπίου ή πορτραίτου.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ
Βροχή; Δονήσεις; Σκόνη; Δεν έχει σημασία. Αυτή η συσκευή είναι κατασκευασμένη να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες (IPX7) και αντιξοότητες.

ΝΕΟ ΟΠΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ
Σχεδιάστε μια εξατομικευμένη πορεία στην συσκευή σας ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Tread® σε ένα συμβατό smartphone.

ΝΕΟ GROUP RIDE MOBILE
Χρησιμοποιείστε τον χάρτη στο smartphone σας και/ή την συσκευή zūmo XT2 για να παρακολουθήσετε τους φίλους σας με την λειτουργία Group Ride Mobile1.

ΝΕΟ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ MICHELIN
Ανακαλύψτε αξέχαστες διαδρομές με γραφικούς δρόμους από τον οδηγό MICHELIN. Ενσωματώστε τους εύκολα στο ταξίδι σας με τον οπτικό σχεδιασμό πορείας ή οδηγήστε σε αυτούς αυθόρμητα επιλέγοντας την πράσινη πορεία απευθείας στον χάρτη.

ΝΕΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ
Δείτε δημοφιλείς διαδρομές μοτοσυκλέτας που έκαναν άλλοι οδηγοί για να βρείτε νέες και συναρπαστικές διαδρομές να εξερευνήσετε.

ΝΕΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ GARMIN ADVENTUROUS ROUTING™
Οι ευθείες είναι βαρετές. Βρείτε τις πιο συναρπαστικές πορείες με λόφους, στροφές και αξιοθέατα και επιλέξτε από 4 επίπεδα δυσκολίας.

ΝΕΟ ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Tread για να κάνετε επισκόπηση των λεπτομερειών της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, της επιτάχυνσης, του υψομέτρου και άλλων.

ΝΕΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ MICHELIN
Ο προφορτωμένος Πράσινος οδηγός MICHELIN, που περιλαμβάνει φωτογραφίες, λεπτομερείς περιγραφές και αξιολογήσεις, σας επιτρέπουν να γνωρίζεται αν αξίζει μια στάση.

ΝΕΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
Ανακαλύψτε τα καλύτερα σημεία στην διαδρομή σας με προτάσεις για δημοφιλή μέρη ή βρείτε τοπικά σημεία να επισκεφτείτε και συναρπαστικές δραστηριότητες να δοκιμάσετε κοντά στην τρέχουσα τοποθεσίας σας.

ΑΠΛΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΧΑΡΤΩΝ
Γρήγορη εναλλαγή μεταξύ οδικών χαρτών, τοπογραφικών και δορυφορικής εικόνας, ώστε να έχετε πάντα τον τέλειο χάρτη για την διαδρομή σας.

ΝΕΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΧΑΡΤΩΝ
Προφορτωμένοι τοπογραφικοί χάρτες με 3D εδάφη και οδικούς χάρτες για Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Αφρική συμπεριλαμβανομένου του Tracks4Africa, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία είναι διαθέσιμες για δωρεάν λήψη από το garmin.com/express.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
Εάν συμβεί κάποιο γεγονός, ένα γραπτό μήνυμα με τις πληροφορίες τοποθεσίας αποστέλλεται αυτόματα στις προκαθορισμένες επαφές σας4.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
zūmo XT2, βάση και υλικά τοποθέτησης στο τιμόνι, καλώδιο τροφοδοσίας μοτοσυκλέτας, καλώδιο USB, οδηγίες χρήσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
-Διαστάσεις (WxHxD): 15.7 x 8.8 x 2.4 cm
-Μέγεθος οθόνης: 6.0”
-Ανάλυση οθόνης (WxH): 1280 x 720 HD
-Τύπος οθόνης: Capacitive
-Βάρος: 342.0 g
-Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη λιθίου
-Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 6 ώρες (3.5 ώρες σε 100% οπισθοφωτισμό)
-Ασύρματες τεχνολογίες: Wi-Fi®, BLUETOOTH® και ANT+®
-Αδιαβροχοποίηση: IPX7
-Εσωτερική μνήμη: 32GB
-Δέχεται κάρτες δεδομένων: Ναι (256 GB max. microSD™ card)

Eγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας Garmin
***Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02781-OM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Ο ανθεκτικός δορυφορικός πλοηγός μοτοσικλέτας zūmo XT2 είναι κατασκευασμένος για περιπέτεια με μια μεγαλύτερη και πιο φωτεινή οθόνη 6” ιντσών, ευανάγνωστη στο ήλιο, η οποία αντέχει στις καιρικές συνθήκες και τις δονήσεις στο τιμόνι. Η νέα λειτουργία με τον οπτικό σχεδιασμό πορείας σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε το ταξίδι σας με επιλογές μεταξύ μιας συναρπαστικής διαδρομής με επιπλέον στροφές ή μιας πιο σύντομης. Ξεκινήστε ένα ομαδική διαδρομή για να παρακολουθείτε τους φίλους σας στην οθόνη του zūmo (απαιτείται η χρήση της εφαρμογής Tread® σε smartphone). Δείτε δημοφιλείς διαδρομές μοτοσυκλέτας, γραφικούς δρόμους από τον οδηγό MICHELIN και δορυφορική απεικόνιση για να βρείτε νέα μέρη να εξερευνήσετε. Μετά μπορείτε να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες τις διαδρομής σας, συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης και της ταχύτητας που κινηθήκατε. Για τους μοτοσικλετιστές που ψάχνουν για τον απόλυτο δορυφορικό πλοηγό, ετοιμαστείτε να απολαύσετε την διαδρομή.
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...