GARMIN ECHOMAP Ultra 102sv με χάρτη Ελλάδας 010-02111-G3

2.099,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02111-G3
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εξοπλισμένο με τις κορυφαίες μας δυνατότητες σόναρ
-Η 10 ιντσών οθόνη αφής με υποβοήθηση πλήκτρων.
-Ενσωματωμένη υποστήριξη για όλη τη σειρά σόναρ Panoptix™ και του συστήματος σόναρ σάρωσης Panoptix LiveScope™, συμπεριλαμβανομένου του σόναρ Panoptix LiveScope LVS12.
-Μοιραστείτε δεδομένα σόναρ, σημεία και πορείες με άλλες μονάδες ECHOMAP Ultra 10” και 12” αλλά και με μονάδες ECHOMAP Plus 7” και 9”
-Ενσωματωμένο λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours δημιουργεί εξατομικευμένους χάρτες ψαρέματος στην οθόνη με ισοβαθείς καμπύλες 1’ καθώς ψαρεύετε.
-Ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με Wi-Fi® για να κάνετε σύζευξη με την δωρεάν εφαρμογή ActiveCaptain®
-Συνδεσιμότητα και υποστήριξη NMEA 2000® για αισθητήρες πλεύσης, αυτόματους πιλότους, digital switching, ηχοσύστημα FUSION-Link™ και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά: 

-ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 29.5 X 19.5 X 9.8 ΕΚ.
-ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ: 21.7 X 13.6 ΕΚ.; 25.4 ΕΚ. ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ)
-ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ: 1280 X 800 PIXELS
-ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ: WXGA
-ΒΑΡΟΣ: 1.8 KG
-ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ: IPX7
-ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ POLARIZED: ΝΑΙ
-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: 26 W
-ΚΕΡΑΙA: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕ NMEA 2000
-ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ: ΕΠΙΠΕΔΑ Ή ΧΩΝΕΥΤΑ
-ΔΕΚΤΗΣ: 10 HZ
-ΘΥΡΕΣ GARMIN MARINE NETWORK™: 2 (LARGE CONNECTOR)
-ΙΣΧΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗΣ: 600 W (RMS) / 4,000 W (ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΚΟΡΥΦΗ)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02111-G3
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Το ECHOMAP Ultra 102sv διαθέτει φωτεινή, ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη αφής 10 ιντσών με υποβοήθηση πλήκτρων και έχει ότι χρειάζεστε για επιτυχημένο ψάρεμα. Περιλαμβάνει τον αισθητήρα «όλα σε ένα» για παραδοσιακό σόναρ CHIRP αλλά και για τα σόναρ σάρωσης Ultra High-Definition ClearVü και SideVü. Ακόμη υποστηρίζει χαρτογράφηση με ναυτικούς χάρτες BlueChart® g3 και  BlueChart® g3 Vision με ενσωματωμένα δεδομένα Navionics® .
Υποστήριξη σόναρ Panoptix
Το ECHOMAP Ultra 102sv υποστηρίζει επίσης και το σόναρ Panoptix LiveScope LVS12 (δεν απαιτείται black box) αλλά και όλη την σειρά αισθητήρων Panoptix. Επίσης υποστηρίζει το σύστημα Panoptix LiveScope™.
Μπορείτε να διαμοιραστείτε το σόναρ, τα σημεία και τις πορείες με άλλες συσκευές ECHOMAP Ultra 10” και 12” αλλά και ECHOMAP Plus 7” και 9”.
Δημιουργήστε τους δικούς σας χάρτες με το Quickdraw Contours.
Δημιουργείστε άμεσα εξατομικευμένους χάρτες ψαρέματος στην οθόνη με ισοβαθείς καμπύλες 1’ καθώς ψαρεύετε. Ρυθμίστε τους έτσι ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτοί είναι οι δικοί σας χάρτες, σας ανήκουν. Κρατήστε τα δεδομένα για εσάς ή μοιραστείτε στην διαδικτυακή κοινότητα Quickdraw ή στο Garmin Connect™.
Οι αναλυτικοί χάρτες Ελλάδας BlueChart g3 που περιλαμβάνονται στη συσκευασία σας προσφέρουν τα καλύτερα δεδομένα από τη Garmin και τη Navionics®, τεχνολογία αυτόματης καθοδήγησης και άλλες κορυφαίες λειτουργίες1 πλοήγησης.
Η απόλυτη εφαρμογή διασύνδεσης σκάφους.

Το ενσωματωμένο Wi-Fi® σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην δωρεάν και «όλα σε ένα» εφαρμογή ActiveCaptain®, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τη ναυτική σας εμπειρία σχεδόν από παντού. Δημιουργεί μια απλή αλλά πολυδύναμη σύνδεση ανάμεσα στο κινητό σας τηλέφωνο και το Garmin πλότερ σας, τους χάρτες και τη ναυτική κοινότητα. Οπουδήποτε και να είστε θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στους χάρτες σας, την δυνατότητα να αγοράσετε νέους χάρτες και να έχετε πρόσβαση στην κοινότητα του Quickdraw Contours. Μείνετε συνδεδεμένοι με έξυπνες ειδοποιήσεις2 στην οθόνη του πλότερ σας. Λάβετε ακόμη ειδοποιήσεις για ενημερώσεις λογισμικού και αποφασίστε πότε θα τις κατεβάσετε στην συσκευή σας.
Πάρτε το ECHOMAP Ultra μαζί σας.
Όταν είστε εκτός νερού, είναι εύκολο να έχετε το ECHOMAP Ultra ασφαλές και προστατευμένο. Δεν χρειάζεται να μπερδεύεστε με καλώδια καθώς όλα κουμπώνουν απευθείας στην βάση. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετείτε και να βγάζετε γρήγορα το ECHOMAP Ultra από την φόρτιση και την βάση.



Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας
*** Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...