GARMIN Drive 55 Sat Nav με Ευρώπη 010-02826-LM

199,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02826-LM
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΘΟΝΗ: Φωτεινή, υψηλής ανάλυσης, από άκρη σε άκρη, οθόνη 5.5”.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ταξίδια σας με αξιολογήσεις ταξιδιωτών του Tripadvisor® για εστιατόρια, ξενοδοχεία και αξιοθέατα κατά μήκος της διαδρομής σας και δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος από το Foursquare®.

UP AHEAD: Εμφανίζει επερχόμενες στάσεις για φαγητό, βενζίνη και πόλεις κατά τη διαδρομή σας.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ WIFI®: Δίνει τη δυνατότητα για εύκολες ενημερώσεις χαρτών και λογισμικού χωρίς τη χρήση υπολογιστή, οδηγώντας με ασφάλεια έχοντας τις τελευταίες διαθέσιμες ενημερώσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ: Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα κίνησης πραγματικού χρόνου, καιρού και τιμές καυσίμων όταν ο πλοηγός σας είναι σε σύνδεση με το συμβατό smartphone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή  Garmin Drive™.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ: Χρήσιμες ειδοποιήσεις οδηγού για πράγματα όπως σχολικές ζώνες, διαβάσεις ζώων και αλλαγών στα όρια ταχύτητας ενθαρρύνοντας έτσι την ακόμα πιο ασφαλή οδήγηση.

GARMIN REAL DIRECTIONS™: Σε συνδυασμό με τις εκφωνήσεις των οδών, ακούτε απλές οδηγίες στροφή προς στροφή χρησιμοποιώντας καθοδήγηση ορόσημων, για παράδειγμα “Turn left after the bank.” (στις υποστηριζόμενες γλώσσες).

ΣΥΜBΑΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ GARMIN: Αυτός ο πλοηγός μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με μία κάμερα οπισθοπορείας Garmin για να βλέπετε πίσω από το όχημά σας όταν κάνετε όπισθεν.

1Απαιτείται smartphone με τεχνολογία Bluetooth® (πωλείται χωριστά)
2Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Garmin Drive σε συμβατό smartphone με Bluetooth και GPS (πωλείται χωριστά).
  Δείτε Garmin.com/driveapp για λεπτομέρειες. Το Garmin Drive Cam 55 είναι συμβατό μόνο με την εφαρμογή Garmin SmartphoneLink

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Garmin Drive 55
- Βάση αυτοκινήτου με βεντούζα
- Καλώδιο τροφοδοσίας αυτοκινήτου
- Καλώδιο USB
- Εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης                                            

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02826-LM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Σας παρουσιάζουμε το νέο Garmin Drive 55. Έφτασε η ώρα να απλοποιήσετε την οδήγησή σας. Με ξεκάθαρο και απλό μενού, λεπτομερείς χάρτες και εύκολες ηχητικές οδηγίες, το νέο Garmin Drive™ 55 απλοποιεί τα ταξίδια και την καθημερινή μετακίνησή σας. Διαθέτοντας μία, υψηλής ανάλυσης από άκρη σε άκρη, οθόνη 5.5”, η χρήσιμη αυτή συσκευή περιλαμβάνει επίσης ενημερώσεις χαρτών, ταξιδιωτικές πληροφορίες για οδικά ταξίδια και ειδοποιήσεις οδηγού που ενθαρρύνουν την ασφαλή οδήγηση. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε τις αξιολογήσεις ταξιδιωτών από το TripAdvisor® και εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος από το Foursquare®. Διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολες ενημερώσεις χαρτών και λογισμικού και συνδέεται με την εφαρμογή Garmin Drive™ στο τηλέφωνό σας για δεδομένα κίνησης σε πραγματικό χρόνο και καιρικές συνθήκες.


Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας 
***Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...