GARMIN Catalyst 010-02345-10

999,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02345-10
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Garmin Catalyst είναι ο πρώτος εικονικός προπονητής αγώνων και συσκευή βελτιστοποίησης οδηγικής απόδοσης που αλλάζει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τοποθετείται στο cockpit για να συγκεντρώσει τα δεδομένα απόδοσης και να σας δώσει ηχητικές προπονητικές οδηγίες σε πραγματικό χρόνο. Η άμεση ανάλυση της προπόνησης βοηθάει τους οδηγούς όλων των επιπέδων να πετύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στην πίστα. Η επαναστατική τεχνολογία True Track Positioning χρησιμοποιεί ενσωματωμένα αξελερόμετρα, δεδομένα θέσης multi-GNSS στα 10 Hz  και επεξεργασία εικόνας για να δημιουργήσει αυτόματα την αγωνιστική γραμμή του αυτοκινήτου σας στην πίστα. Επιπλέον, η επαναστατική μας τεχνολογία True Optimal Lapσας δείχνει τον καλύτερο εφικτό χρόνο, βασισμένο σε γραμμές που πραγματικά οδηγήσατε και τις οποίες μπορείτε να επαναλάβετε. Ενώ είστε στην πίστα ακούτε προπονητικές οδηγίες σε πραγματικό χρόνο με συμβατά ακουστικά ή από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Μετά την προπόνηση σας, χρησιμοποιείστε την οθόνη αφής για να κάνετε άμεση επισκόπηση των δεδομένων απόδοσης σας και να δείτε τις περιοχές που μπορείτε να βελτιώσετε.

TRUE TRACK POSITIONING: Για να δημιουργήσει αυτόματα την γραμμή αγώνα του αυτοκινήτου σας στην πίστα, η επαναστατική τεχνολογία True Track Positioning™ χρησιμοποιεί ενσωματωμένα αξελερόμετρα, επεξεργασία εικόνας και δεδομένα τοποθεσίας multi-GNSS στα 10 Hz

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ: Λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο προπονητικές οδηγίες σε συμβατά ακουστικά ή στο  ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας μέσω BLUETOOTH®

TRUE OPTIMAL LAP: Δείχνει τον καλύτερο εφικτό χρόνο βασισμένο στις γραμμές που οδηγήσατε και μπορούν να επαναληφθούν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ: Αυτόματα επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για να σας δείξει τις περιοχές βελτίωσης απευθείας στην 7” οθόνη του Catalyst, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής

ΕΠΕΞΕΡΓΙΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΠΌ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΜΕΡΑ: Η περιλαμβανόμενη ανεξάρτητη κάμερα Remote Cam με πολωτικό φακό, καταγράφει πεντακάθαρο βίντεο 1080p, το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί στην οθόνη του Catalyst με συγχρονισμένες επικαλύψεις ταχύτητας, δεδομένων γύρου και πολλά άλλα.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ: Δείχνει τον καλύτερο χρόνο γύρου, προσαρμόσιμο χρόνο delta και χρόνο συνεδρίας. Συγκρίνετε εύκολα την απόδοση σας με δεδομένα από άλλες συνεδρίες και λάβετε άμεσες, εξατομικευμένες προτάσεις.

ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: Έρχεται προφορτωμένο με μία παγκόσμια βάση δεδομένων αγωνιστικών πιστών με τη δυνατότητα να προσθέσετε και άλλες οδικές διαδρομές.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ: Άμεση ανασκόπηση σε βάθος των δεδομένων απόδοσης σας στην συσκευή Garmin Catalyst

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ GARMIN CONNECT: Επιπλέον των λεπτομερών δεδομένων σας που παρέχονται στη συσκευή Garmin Catalyst, οι χρήστες έχουν την επιλογή να αποκτήσουν πρόσβαση σε συνοπτικά δεδομένα χρησιμοποιώντας το Garmin Connect™ στο κινητό ή τον υπολογιστή τους μέσω μίας ενεργής σύνδεσης Wi-Fi.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ: Τοποθετήστε με ασφάλεια το Catalyst μέσα στο cockpit χρησιμοποιώντας την πολύ ανθεκτική βεντούζα ή την βιδωτή βάση.

Διαστάσεις μονάδας: 19.9 x 12.2 x 2.4 εκ.
Μέγεθος οθόνης:  15.2 x 8.9 εκ. 6.95" (17.7 εκ.) διαγώνιος
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600 pixels
Τύπος οθόνης: Οθόνη αφής 6.95”, υπερευρυγώνια IPS, έγχρωμη TFT
Βάρος 437 γρ.
Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 2 ώρες
Διαστάσεις συσκευασίας: 31.8 x 20.2 x 10.5 εκ.
Βάρος συσκευασίας: 1.8 κιλά

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Catalyst™, κάρτα microSD προ-εγκατεστημένη κάτω από καλυμμένο τμήμα, ανεξάρτητη κάμερα με φακό πόλωσης και καλώδιο δεδομένων 3.5μ, ισχυρή βεντούζα 1”, μαγνητική βάση με τροφοδοσία τύπου μπίλιας 1”, 2x συνδετικούς βραχίονες 1”, συνδετικός βραχίονας 1”, δεματικά καλωδίων, βιδωτή υποδοχή για αντάπτορα τύπου μπίλιας 1”, καλώδιο δεδομένων USB, πρόσθετη αυτοκόλλητη βάση ασύρματης κάμερας, καλώδιο τροφοδοσίας και οδηγίες χρήσεως, Σημείωση: η βοηθητική θύρα στο πλάι στης συσκευής Catalyst είναι προσβάσιμη εξωτερικά για επέκταση της μνήμης.

 Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02345-10
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Garmin Catalyst 010-02345-10
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.
Loading...