GARMIN Dezl LGV1010 με Ευρώπη 010-02741-15

889,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02741-15
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

NEO ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ: Μεγάλη, υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 10 ιντσών. Οι εκδόσεις των 8 και 10 ιντσών μπορούν να χρησιμοποιηθούν οριζόντια και κάθετα για να βλέπετε μεγαλύτερο τμήμα της πορείας μπροστά σας. Περιλαμβάνουν ενημερώσεις χαρτών και λεπτομερείς οδικούς χάρτες της Ευρώπης.

NEO BIRDSEYE ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: Παρουσιάζουμε τον κορυφαίο στην βιομηχανία σχεδιασμό άφιξης με αυτόματη δορυφορική απεικόνιση BirdsEye που σας επιτρέπει να βλέπετε υψηλής ανάλυσης αεροφωτογραφίες από ράμπες φόρτωσης, εισόδους φορτηγών και σημεία ελέγχου που βοηθάνε να έχετε ομαλή άφιξη στον προορισμό σας.

NEO ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ: Οι οδηγοί μπορούν εύκολα να σχεδιάσουν ολόκληρη την πορεία τους και να καθορίσουν τα καλύτερα σημεία για ανεφοδιασμό καυσίμων, διάλειμμα και διανυκτέρευση.

NEO ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ: Διαθέσιμη στους δορυφορικούς πλοηγούς 8 και 10” ιντσών, αυτή η διπλή οθόνη δείχνει στους οδηγούς μια επισκόπηση της υπολειπόμενης διαδρομής και μια πρόγνωση καιρού μαζί με την ενεργή οθόνη του χάρτη.

NEO ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ: Η δρομολόγηση περιβαλλοντικών ζωνών  σας δίνει καθοδήγηση και προειδοποιήσεις σχετικά με περιβαλλοντικές ζώνες που συναντάτε στην διαδρομή σας.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Λάβετε προσαρμοσμένη δρομολόγηση με βάση το μέγεθος και το βάρος του οχήματος σας και δείτε ειδοποιήσεις για περιορισμούς σε ύψος και βάρος στον δρόμο μπροστά σας, απότομες στροφές, μεγάλες κλίσεις και άλλα.

ΖΩΝΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Τα δεδομένα Truck Parking Europe σας βοηθάνε να εντοπίσετε σημεία στάθμευσης για το φορτηγό σας στην πορεία σας. Μπορείτε να κάνετε εύκολη αναζήτηση με βάση τις παροχές όπως ντουζ, WiFi ή επίπεδο ασφάλειας. Ελέγξτε την διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο και την αξιολόγηση του χώρου ενώ είστε συνδεδεμένοι με την εφαρμογή dēzl3.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ: Δείτε την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, τον καιρό και έξυπνες ειδοποιήσεις όταν συνδέσετε ένα δορυφορικό πλοηγό dēzl LGV με την εφαρμογή dēzl στο συμβατό σας smartphone.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΆΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ DĒZL: Οι δορυφορικοί πλοηγοί dēzl LGV είναι συμβατοί με την κάμερα οπισθοπορείας Garmin BC™ 50, τα ακουστικά φορτηγού dēzl και το Instinct® 2 dēzl Edition smartwatch για μια ολοκληρωμένη και απλοποιημένη επαγγελματική οδηγική εμπειρία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις (WxHxD): 24.5 cm x 15.4 cm x 2.1 cm
Μέγεθος οθόνης (WxH): 21.6 x 13.5 cm 10.1” (25.7 cm)
Ανάλυση οθόνης (WxH): 1280 x 800 pixels
Τύπος οθόνης:10” ευρείας θέασης IPS, έγχρωμη TFT με on-lens capacitive touch panel
Βάρος: 534g
Μαγνητική βάση: Ναι
Κάρτα δεδομένων: microSD™ (δεν περιλαμβάνεται)
Τύπος μπαταρίας: Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 2 ώρες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
- dēzl LGV1010
- Μαγνητική βάση με τροφοδοσία και βεντούζα
- Βιδωτή βάση
- Αντάπτορα μπίλιας 1” με πλάτη AMPS αυτοκόλλητο δίσκο ταμπλό
- Καλώδιο τροφοδοσίας οχήματος
- Καλώδιο USB και οδηγίες χρήσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02741-15
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Οι δορυφορικοί πλοηγοί της σειράς dēzl™ LGV610, dēzl LGV710, dēzl LGV810 και dēzl LGV1010 απλοποιούν την εμπειρία της οδήγησης. Αυτή η σειρά υποστηρίζει προσαρμοσμένη δρομολόγηση και ειδοποιήσεις με βάση το μέγεθος και το βάρος του φορτηγού σας, στρατηγικές προτάσεις για ανεφοδιασμό καυσίμων και διαλείμματα και κορυφαίο προγραμματισμό άφιξης. Η δορυφορική απεικόνιση BirdsEye σας βοηθάει να διασφαλίσετε μια ομαλή άφιξη με υψηλής ανάλυσης αεροφωτογραφίες για ράμπες φόρτωσης, εισόδους φορτηγών και πύλες ελέγχου. Οι οθόνες πλοήγησης προσφέρουν ξεκάθαρη εικόνα και είναι εύχρηστες καθώς εσείς κάνετε μανούβρες.


Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας
*** Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...