GARMIN DezlCam LGV710 με Ευρώπη 010-02727-LM

589,00 €
Κωδικός μοντέλου: 010-02727-LM
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

NEO ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ 7”: Η ευανάγνωστη οθόνη υψηλής ανάλυσης 7”, σας διευκολύνει να ακολουθήσετε την προτεινόμενη διαδρομή. Περιλαμβάνονται ενημερώσεις χαρτών και αστικοί χάρτες της Ευρώπης.

NEO ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Η ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου παίρνει το ρόλο του αυτόπτη μάρτυρα πίσω από το τιμόνι σας. Καταγράφει συνεχώς κατά την οδήγηση και αποθηκεύει αυτόματα βίντεο από τα συμβάντα. Τα δεδομένα από το GPS δείχνουν πότε και που συνέβη το συμβάν και με την προεγκατεστημένη κάρτα μνήμης είναι έτοιμο για χρήση μόλις το ανοίξετε από το κουτί.

NEO ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ: Τα αποθηκευμένα βίντεο αποθηκεύονται αυτόματα στο ασφαλές online Vault και μπορούν να προβληθούν και να διαμοιραστούν μέσω της εφαρμογής dēzl™ στο συμβατό σας smartphone. Απαιτείται ενεργή σύνδεση Wi-Fi®

NEO ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΛΩΡΙΔΑΣ: Προκειμένου να αυξήσετε την οδηγική σας επίγνωση, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις αν οδηγείτε πολύ κοντά στο μπροστινό όχημα ή αν το όχημα σας βγαίνει εκτός δρόμου ή πάει στο αντίθετο ρεύμα. Ορισμένες συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία προειδοποίησης. Δείτε Garmin.com/warnings για λεπτομέρειες.

NEO ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ BIRDSEYE: Ο προγραμματισμός άφιξης με αυτόματες δορυφορικές εικόνες BirdsEye που δείχνουν υψηλής ανάλυσης εικόνες του προορισμού σας από ψηλά σας βοηθά να έχετε μία ομαλή άφιξη στις πλατφόρμες φορτοεκφόρτωσης, στις εισόδους φορτηγών και στις πύλες ασφαλείας.

NEO ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ: Η δρομολόγηση περιβαλλοντικών ζωνών σας δίνει καθοδήγηση και προειδοποιήσεις σχετικά με τις περιβαλλοντικές ζώνες στην πορεία σας.

NEO ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ GARMIN: Συνδέστε ασύρματα τον πλοηγό σας με την κάμερα οπισθοπορείας Garmin BC™ 50 ή BC™ 40 για να βλέπετε πίσω από το όχημα σας όταν κάνετε όπισθεν.

TRUCK PARKING EUROPE: Τα δεδομένα από το Truck Parking Europe σας βοηθούν να εντοπίσετε σημεία στάθμευσης φορτηγών κατά τη διαδρομή σας. Φιλτράρετε εύκολα  ανάλογα με τις παροχές που ψάχνετε όπως “ντους”, “Wi-Fi” ή επίπεδο ασφαλείας. Ελέγξτε σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα για στάθμευση και τις αξιολογήσεις όσο είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή dēzl.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Λάβετε προσαρμοσμένη δρομολόγηση για φορτηγά με βάση το μέγεθος και το βάρος του φορτηγού και δείτε ειδοποιήσεις για το ύψος από τις επερχόμενες γέφυρες, τα όρια στο βάρος, απότομες στροφές, απότομες κλίσεις και πολλά άλλα.

ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ HANDSFREE: Χρησιμοποιήστε το Garmin Voice Assist για να πείτε στον πλοηγό που θέλετε να πάτε και να συνδέσετε το συμβατό σας smartphone μέσω Bluetooth για να κάνετε και να δέχεστε κλήσεις κρατώντας τα χέρια σας στο τιμόνι.

ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ: Όταν συνδέεται με την εφαρμογή dēzl, ο πλοηγός σας θα μπορεί να δείξει κίνηση σε πραγματικό χρόνο, τον καιρό, τιμές καυσίμων και έξυπνες ειδοποιήσεις.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ: Ο κατάλογος του Truck & Trailer επιτρέπει στους οδηγούς να φιλτράρουν τοποθεσίες ανάλογα με τις προτεινόμενες ανέσεις που προτιμάτε.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις προϊόντος (ΠxΥxΒ): 17.7 x 10.6 x 3.5 εκ
Διάσταση οθόνης (ΠxΥ): 15.2 x 8.9 εκ / 6.95” (17.7 εκ) διαγ
Ανάλυση οθόνης (ΠxΥ): 1024x600 pixels
Τύπος οθόνης: 6.95” super wide view IPS, έγχρωμη TFT, με οθόνη αφής on-cell capacitive
Βάρος: 271γρ
Κάρτες δεδομένων: 16GB microSD™ για την κάμερα αυτοκινήτου
Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας: έως 30 λεπτά
Ανάλυση κάμερας: 1080p
Εύρος πεδίου: 140 μοίρες (διαγώνιος)
Ρυθμός καρέ: έως 30 FPS


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- dēzlCam LGV710
- Βάση αυτοκινήτου βεντούζα
- Προεγκατεστημένη κάρτα MicroSD 16GB
- Καλώδιο τροφοδοσίας αυτοκινήτου
- Αντάπτορας CLA
- Οδηγίες χρήσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου 010-02727-LM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0

Το dēzlCam LGV710 είναι ο δικός σας αυτόπτης μάρτυρας στο δρόμο. Διαθέτει ενσωματωμένη dash cam1 που σας βοηθά να υπερασπιστείτε την σωστή σας οδήγηση, προσαρμοσμένη δρομολόγηση με βάση το βάρος και το μέγεθος της καρότσας σας και τον κορυφαίο προγραμματισμό άφιξης με δορυφορικές εικόνες υψηλής ανάλυσης δείχνοντας σας εικόνες από ψηλά καθώς προσεγγίζετε τον προορισμό σας. Η ενσωματωμένη, υψηλής ανάλυσης 1080P, κάμερα αυτοκινήτου με εύρος οπτικού πεδίου 140° καταγράφει συνεχώς κατά την οδήγηση και αποθηκεύει αυτόματα βίντεο σε περίπτωση ατυχήματος. Οι οδηγοί μπορούν εύκολα να δουν και να μοιραστούν αποθηκευμένα κλιπ βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή dēzl σε ένα συμβατό smartphone. Επιπλέον, η ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου ενεργοποιεί εξελιγμένες οδηγικές ειδοποιήσεις που περιλαμβάνουν προειδοποιήσεις για εμπρόσθια σύγκρουση και αλλαγή λωρίδας αυξάνοντας σας την επίγνωση της κατάστασης κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού.


Εγγύηση 2 χρόνια Ελληνικής Αντιπροσωπείας
*** Σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.
Loading...