BODDELS Μπουκάλι DREE 650ml Light Grey με Θήκη B10-8004-002

26,95 €

19,95 €

Κωδικός μοντέλου: B10-8004-002
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 ευρω
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το BODDELS DREE μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο βοριοπυριτικό γυαλί και είναι 100% στεγανό και ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων. Το ταιριαστό κάλυμμα από νεοπρένιο διαθέτει ενσωματωμένο καραμπίνερ για μεταφορά και παρέχει επιπλέον αντοχή και μόνωση για να διατηρήσει δροσερά τα ροφήματα σας. Το γυάλινο μπουκάλι BODDELS DREE είναι πραγματικά νικητής - κάθε μέρα και σε κάθε περίπτωση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

-PREMIUM BOROSILICATE GLASS: Το μπουκάλι BODDELS DREE είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας βοριοπυριτικό γυαλί. Αυτό το γυαλί είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμότητα και τις ξαφνικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.
-ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ: Τα ζεστά ροφήματα μπορούν να διατηρηθούν ζεστά στο κλειστό μπουκάλι για έως και 12 ώρες.
-100% LEAK-PROOF: Το σταθερό βιδωτό καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι καθιστά το μπουκάλι αξιόπιστο, καθώς μπορεί να κλείσει δεν δεν θα έχετε διαρροές. Μπορεί να ανοίξει και να κλείσει εύκολα.
-ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ SILICONE NON-SLIP: Οι πολύχρωμοι δακτύλιοι σιλικόνης παρέχουν όχι μόνο ένα μοναδικό σχέδιο, αλλά έχουν και πολύ πρακτικό πλεονέκτημα: Αυξάνουν τη λαβή και αποτρέπουν την ολίσθηση.
-ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΠΟ ΝΕΟΠΡΕΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ CARABINER: Το κάλυμμα από νεοπρένιο PACKJE παρέχει επιπλέον αντοχή στη διάσπαση και μόνωση των δροσερών ποτών.
-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ: Το σώμα της φιάλης είναι ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, σας συνιστούμε να το πλένετε με το χέρι. Το καπάκι δεν είναι ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων.

Διάμετρος: 7,1 cm
Ύψος: 26,1 cm
Βάρος: 460 g
Υλικά: Βοριοπυριτικό γυαλί, ανοξείδωτο ατσάλι, PP, σιλικόνη, νεοπρένιο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου B10-8004-002
Boddels Μπουκάλι DREE 650ml Light Grey με Θήκη B10-8004-002
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

Δειτε επισης

Loading...