MORA Μαχαίρι 2000 Limited Edition MO-13949

40,00 €
Κωδικός μοντέλου: MO-13949
- +
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μετρητά, Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Paypal, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα - με έως 12 άτοκες δόσεις.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 ευρω
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η επέτειος των 130 χρόνων της Morakniv σηματοδοτεί επίσης την 30ετή επέτειο του θρυλικού μαχαιριού Mora 2000. Είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείψει από την συλλογή σας.

Η νέα έκδοση του μαχαιριού της Morakniv, Mora 2000 (S) – Επετειακή Έκδοση- έχει μαύρη λαβή που είναι περιορισμένο χρώμα . Η λάμα του έχει πάχους 2,5 mm, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι Σουηδίας, και το ατσάλι είναι προσεκτικά επιλεγμένο και η επεξεργασία του έχει γίνει στο εργοστάσιο της Μόρα, σύμφωνα με τη μυστική τους συνταγή! Έχει πολύ σταθερή λαβή, αφού έχει κατασκευαστεί από TPE καουτσούκ, το οποίο προσδίδει ασφάλεια και σταθερότητα στο κράτημα του. Επίσης, κάνει τη δουλειά στο κρύο πολύ εύκολη, αφού λόγω της κατασκευής του, το μαχαίρι είναι εξίσου ασφαλές στη χρήση του οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Περιλαμβάνει και θήκη με μια δερμάτινη θηλή η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας για να είναι εύκολα προσβάσιμο είτε από τη ζώνη είτε από το σακίδιο σας!

Κατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.
Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι.

ΣΧΗΜΑ ΛΕΠΙΔΑΣ:
Ίσιο.
ΜΗΚΟΣ ΛΑΜΑΣ: 10,9 εκ..
ΠΛΑΤΟΣ ΛΑΜΑΣ: 2,5 χιλιοστά
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ: 22,4 εκ..
ΒΑΡΟΣ: 138 γραμμ..

Αυτό το μαχαίρι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άναμμα φωτιάς.

Το συγκεκριμένο μαχαίρι δεν είναι συμβατό με υλικά που προορίζονται για χρήση ανάμματος φωτιάς. Αυτό σημαίνει ότι κατά την κατασκευή του, προτεραιότητα είχε η αιχμηρότητα και η στιβαρότητα αυτού του μαχαιριού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χώρος πάνω στη λεπίδα για χρήση ανάμματος φωτιάς. Δεν προτείνεται να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε εργαλείο που έχει σκοπό το άναμμα φωτιάς καθώς είναι αβερνίκωτο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός μοντέλου MO-13949
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 0
Mora Μαχαίρι 2000 – Limited Edition Επετειακή Έκδοση MO-13949
  • Eξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Όλα τα προιόντα μας συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.
Loading...